Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha, polpete, blitva, pečen krompir, zelena solata Jutri: zelenjavna juha, slivovi cmoki, puding NENA58
Danes sva imela za kosilo pleskavice in šobsko solato, za sladico pa pudnig. Jutri me ne bo doma, ko moj pride iz službe, pa še FUZBAL je, , tako da mora biti že vse prištimano za kosilo, in sicer: krompirjeva solata s kumarami in piščančji kroketi. Kaja24
Z - zdrobova juhica Z - zapečen krompir z blitvo Z - zarebrnice na žaru Z - zelena solata Z - za popoldne (ve se, kdaj): Z - zaboj pijače Z - za domovino, s Kekci naprej! japaja
Japaja super si ! banana130
Danes bo za kosilo na zeliščnem maslu popečen krompir in ogromna skleda zelene solate Jannaa
Japaja, najprej sem na te strani prihajala zaradi idej za kosilo... Potem sem oprezala le še za Dragičkinimi fotkami...Potem me je prevzela "študentska kuhinja (Ežoj )...Zadnje čase pa so tvoji prispevki moje "obvezno dnevno čtivo" na Kulinariki. Bravo, Japaja minutka

včeraj: ostanki makaronflajša od pondelka  ker se mi jih je nakuhalo za ceu bataljon

+ bučke na zmenku (iz baze)

+ kumarična solatka

(moj se je nekaj pritoževal, če imamo post hihi)

danes: fuzbaaaaaaaal

+ pečen kiflčar

+ pečene piščančje perutničke

+ veliiiiika skleda zelene solate iz maminega vrta

+ dodajam: sem naredila še tople kumare  ... se mi je glih dal

MissLady

Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 24. 2010 12:00

Danes zdravilo za dvig Ω3 ( padla mi je koncentracija ) srdelin forte in voda s goografskim poreklom:

kuhinja za lepo vreme, jedilnica za lepo vreme, prt za vsak dan.

ežoj

Danes: PIščančji fajitas s papriko in čebulo, za zraven oa salsa, guacamoli in  0% grški jogurt namesto kisle smetane. Steklenica Corone z rezino limete.

Vanja

Ali bi cenjena čislana duša, enkratna fina gospa, hote imenovana japaja, končno le mogla naredit obrok po resnem sistemu. Šala tukaj uniči vse zapore že...................opssss, zmanjkalo črk.

Kot bi rekla ena moja prijateljica:  tko je shvati je shvatio!

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 23. 2010 19:15

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti