Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj:

juha

žar (čevapi, hrenavke, vratovina, perutničke, polpetke, klobasice),

riževa solata, paperonata,

kruh (koruzni, polnozrnat s semenčki, ajdov s semenčki), zvite palčke,

mešana zelenjava (paradižnik, paprike, mlada čebulica),

sadna pita, mančmelow, urmašice,

vinček s poreklom , s kokakolo.

kavica

Danes za zajtrk:

zvite palčke in riževa solatka

Danes za kosilo:

goveja juha, meso z juhe, krompir, popečena zelenjava, plemenita brkinska solata, urmašice

MM
Danes: Mesne polpete, dušen grah z česnom in mlad krompir iz pečice. PetraM

NEDELJA:

Goveja juha z domačimi rezanci;

S sirom in šunko polnjeni puranji zrezki; na zelenjavi dušena prosena kaša; zelena solata:

Pozdravček!

Danes: Sem mislila, da bo večerja v dvoje, pa ga Italijani sračkajo. Tako ostajam pri pošteni solati in družbi ene srčkane deklice, ki ne reče besede. Ampak bova šli po večerji še vedno na sprehod.

MM, daj no, si me v spravila.

Vanja

Evo:

Danes sem se zdravil, nekaj mi je omega3 padel, pa sem mogel popravit. Torej: na žaru pečeni melancani ( no pravzaprav le eden ), cipl ( iz vaškeg ribnika), nisem nič hodil v metropolo, voda s geografskim poreklom ( onim od prej, hvala vinogradnikom ):

Jedilnica za lepo vreme, prt za nedelje in praznike. Nekateri ( pri meni ) so imeli divjačino ( ne da bi jaz kaj vedel ):

*ebiga, neki se je shladilo, za jutri sem namočil fižol, tako, da bo pasulj.

ežoj
Danes: goveja juha z rezanci, piščančji zrezki na čebulni in žajbljevi omaki, špinača, pečen krompir, zelena solata, skutina pita z češnjami NENA58
Danes: gobova juhica, jagenček s krompirjem v pečici (za moža),puranji polpeti, velika skleda domače solate in kozarček Za deževno nedeljsko popoldne pa sem spekla osja gnezda in. buča
U: Uf, tale je pa težka: U - u iber dobra zelenjavna juhica U - učeli skapati (iz baze) U - udušena zelenjava, po domače tenstana v lastnem soku U - utopljene breskve v vinu, po domače bovla Ulala, ratalo mi je japaja
U nulo! naor
V Velika skleda tenstane zelenjave/solate/nekaj umes, ker če drugega vsaj za rast je ta dež dober in se nam vrt šibi od usega možnega, tako da soparjen fižol, grah, mlad krompir, zelena solata pa še kaj, temperatura nekje mlačno, malo zakisano, malo olivnega olja pa bo Viva Meier

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti