Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Evo me po dolgem času... Nedelja: goveja juha z domačo ribano kašo, pečena svinjska rebra, pire krompir, bučke v omaki, zelena solata Danes: pražene gobice (jurčki, lisičke) z jajčko, narezan paradižnik, za sladico "čudo" (hotla spečt ene kolačke, pa so taaaaaako razpadali, da pol kr maso popekla, pa sladoled in smetana poleg... blo vseeno njami ) Jutri: hrenovke v testu (testiram Vsestransko testo iz baze od Golubić), solatka Sreda: mleto meso v omaki, pire krompir ali pa testenine, bomo vidli, zelena solata Petya

ponedeljek: krompirjeva musaka, solata z vrta

torek: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pečen krompir, solata

Sobota: potepanje po Trstu in zapravljanje , potem pa pozno kosilo v gostilni Jelen na Celovški. Hrana je bla odlična - plošča za dve osebi (mešano meso na žaru). Sicer se mi je porcija, glede na ceno 22 eur, zdela precej skromna (na plošči samo meso, brez priloge, razen čebule).... no mal da pošinfam hihi

Nedelja: korenčkova juha, pečen kifelčar, hrenavke, solatka .... bolj expres kosilo :)

Ponedeljek: makaronflajš, solata

Danes: na vrtu nam raste blitva... tko da me fuull mika blitva s krompirjem  ampak nam je od včerej ostalo toliko makaronov....... bomo še videli

MissLady
Hehe..MissLady, tudi jaz s še dvema gracijama sem se potepala v soboto po Trstu in smo pri 4.Graciji jedle blitvo s krompirjem, tisto mlado, kratko, kot naša špinača, brez pecljev..v Trstu je ponudba zelenjave nema da nema, cene so pa kar malo olala! Skratka, danes jemo na črko V: V - vse sorte zelenjava (pridobljena v soboto na poti iz Trsta pri pridnih pridelovalkah na parih koncih Primorske pred dežjem zgodaj zvečer), dušena do mehkega V - vsak en puranji šnicl na olivnem(oljčnem?) olju in putrčku V - voda z dodatki V - veselo na delo! japaja
sreda: pečen krompirček, pariški puranji zrezki, kumaričina solata. Puding. NadineB
Včeraj: blitvina juhica, tenstan krompir, solata Danes: paštica z omako iz rakovih palčk in smetane, solata Jutri: nimam pojma... Tinci

TOREK:

Zelenjavna juha:

Pozdravček!

pečen krompirček, pleskavice, jogurtova omaka ala otroci, paradižnik, čebula

Balenka

Včeraj sem se mal zlagal. Danes sem bil nekje na obisku in so mi poonudili filane paprike ( imel po naključju fotoaparat s sabo ):

pasulj roma v zamrzovalnik, za jutri tudi imam že splanirano ( ne niso škampi ).

ežoj
ežoj, odličen izbor piva paprike bi mi pa tudi šle lp, AA Amanda Angelic

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti