ocvrt zajček, pečen krompir, solata
Balenka
ocvrt zajček, pečen krompir, solata
Balenka
Včeraj, za zajtrk: Kak lonček sveže posmukanih robidnic, kar mimogrede ob jutranjem sprehodu. Večerja: Solata, taka poštena, s prijateljicami, kozarec vina in gledališče.
Danes: Poletni prigrizek s prijateljicami (ne istimi kot včeraj), pri meni doma: Škampi in zelenjava z žara, tzatziki, popečen pita bread,
in kino. ![]()
| sara_k je napisal/a: |
| Ali si mogoče mislila gledališče,kamor greš kaj pogledat,pa se stem malo pohvalit,kako oh in sploh preživljaš večere.sara_k |
![]()
Kaj je pa narobe, če omeniš, da greš, ko si sam doma, s prijateljicami v malo, amatersko gledališče in pred tem nekam na eno solato in klepet? NIsem se mislila prav nič hvalit s tem, sem omenila kar tako...kot recimo, da greš v kino. ![]()
![]()
![]()
Danes mesna lasagna in domača solata - brez gledališča ampak z lokalno gasilsko veselico zvečer.
IssiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Zmagovalni bananin kruh