Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

fresh
Danes: gobova juha, palacinke zvitorepka

Danes: ena hudo zahtevna kulinarika, ne bom vam razlagal:

ežoj
Ma, ežoj! Kej bi blu unu rumenu, mi izgleda ko ana potolčena Vileda. A je pohana? Beatrice beatrice

SREDA:

Đuveč s piščančjim mesom, zelena solata:

Še poobedek je pečen:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 09. 2010 15:03

Danes: Škampi, rumene bučke in špargeljni, vse z žara. Paradižnikova solata, za poobedek je ostal košček Rikovega zdrobovega narastka, prelitega z robidnično-mangovim toplim kompotom. Potem pa spet en lauf okrog jezera . Bomo izkoristili lepo vreme, dokler se še da.

Ežoj, pa kaj je tista rumena zadeva na krožniku

Vanja
Š - še razmišljamo.. Š - šobska solata? Š - šebesa ali Š - šabesa? Š - španska pita je bila spečena že ob 5h zjutraj, ko je bilo Š - še hladno ...ŠŠŠŠŠŠ...ššššššŠŠŠšššš....šššššŠŠŠŠŠŠŠŠŠ......šššššššššŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠšš........šššš..ššš.....ŠŠŠŠŠŠšš..... (tole pa pošiljam malo hladne sapice ) japaja

beatrice: ni potolčeno in ni pohano, ugibaj naprej.

Vanja, ti me pa presenečaš, da ne veš kaj je: mashed maracuja with jicama and siam rice ( fluor ) cooced with lot of curry and kurkuma ali po domače pražena zmučkana kurja jajca.

ežoj

ežoj je napisal/a:

beatrice: ni potolčeno in ni pohano, ugibaj naprej.

Vanja, ti me pa presenečaš, da ne veš kaj je: mashed maracuja with jicama and siam rice ( fluor ) cooced with lot of curry and kurkuma ali po domače pražena zmučkana kurja jajca.

ežoj

Ežoj je pa spet hude feferone jedu

Vanja
včeraj: pire krompir, mesno-zelenjavna omaka, zelena solata s koruzo danes: goveja juha, krompir v kosih, špinača iz kopriv, polpeti, puding beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti