Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Še malo za nazaj:). Petek: telečji zrezki v omaki, široki rezanci, solata Sobota: zelenjavna rižota, solata Nedelja: pržganka, domača pica, solata Ponedeljek: pečen puranji zrezek, ostanki zelenjavne rižote, solata Torek: pašta z lignji, solata Sreda bo: ješprenjeva juha, palačinke Tinci

Danes: Skutini njokiji s parmezanom ala Jamie O. na pestu, kakšna domiselna solata. Za desert: izgleda, da bo danes spet dovolj hladno za eno 5km rundo okrog jezera.

Vanja
P - prmejdun, danes ne bom kuhala. P - preveč vroče. P - postregel si bo vsak sam P - predvsem z ,, morda iz konzerve z in , tudi in .. P - proti večeru P - pizza, P - precej bogato obložena, P - pod pogojem, da bodo P - pridni.. P - pravzaprav še v življenu nisem ugotovila, kaj beseda "priden" Pravzaprav Pomeni? Pa Pošiljam Prisrčne Pozdrave japaja
R - res je prevroče, zato danes S - sladoled Viva Meier

Viva Meier je napisal/a:
R - res je prevroče, zato danesS - sladoled Viva Meier

Kok je vse relativno: Pri nas je ob 7h zvečer "samo" 25 stopinj, pa gremo laufat okrog jezera.

Vanja

TOREK:

Piščančji ajmoht:

Pozdravček!

Danes, ribe ( neki mi je Ω3 padel pa moram popravit ) po tržaško ( pa niso nič pokvarjene, tako mi je zapasalo, zraven pommes frites in voda ( se vidi na etiketi ) s gografskim poreklom ( naj živi kontrabant, koruzniki in koruznice ( tudi če niso erdečelaske )):

Fresh, škampe nisem pozabil, nisem nič bil v metropoli.

ežoj

Slabo ti bo, če boš pojedel vse tri ribe. Vsaj eno pusti zame, pa tudi H2O bi... 

Pozdravček!

Danes: hrenovke v testu (po receptu Brezmejno dobro iz baze) in solata (paradižnik, kumarice in paprika). Jutri: piščančjo-zelenjavna juha in skutino pecivo Jannaa
Ežoj, enkrat se bom priplazila izza grmovja v času kosila...,ker tri res ne moreš sam pojesti, jaz imam pa eno dovolj. naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti