Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja odustajem od nadaljneg takmičenja, Tale konkurenca je vedno hujša, jst ne bom zdržala, pa pižama gor al dol, sori Ežoj, čaoo japaja
Aja,a zdej, ko postaja tolk vroče, da ne bo potrebna pižama, pa kar tako ...kar "čau"? Si predstavljaš njegovo psihično bolečino? Pa toliko truda si je dal in uspešno opravil test vzdržljivosti...za zjokat se, no ...ni za verjamet, da kar tako na hitro opraviš s kul slo kameratom Ognjič
Japaja, zdaj si me pa razočarala.Kaj se to pravi, da odustaješ,a?Zdaj se moraš šele boriti, če ti je kaj do Ežoja.Ne moreš se ustrašiti kar vsake pritepenke, ne? A si al nisi borka? Sicer smo pa včasih rekli, če ni foušarije, je za vse zadost!!! Mimogrede, a že do pižame sta prišla? naor
Uff, sem pa res mal preveč egoistično zastavla, bom sodelovala še naprej, ajde! In kje dobim štartne številke za to tekmo?? S pižamo zna bit pa problem, sem se na ardeč pofarbala, zdej mi pa nekak ne gre skupaj vse skup.. A čem Vendelino jr. vprašat za nasvet? Pa zakaj v bistvu ti tolk preferiraš ardečelaske, Ežoj? Da ti k ribam pašejo? japaja
Sm pozabla smeškote, evo: japaja
Sem vedla, da si fejst punca! naor
Opa! Samo za nekaj dni jo mahnem čez planke, pa je cel kažin! Vmes (o, vergonja!) se že pogovarjajo o intimnih delih garderobe - pižamah! No, vsaj nekaj mi je postalo jasno - da sem odpadla pri ežoju, ker ne morem tekmovat, saj nisem ridjokosa. Ideja o plazenju v času kosila na ežojev vrt se mi zdi pa blazno dobra. To bi bila dogodivščina! Kosilo: domača mehka solata, dvojna porcija. Nič več, ker sem na dieti po nekaj dnevnem kulinaričnem razvratu. Pa še prevroče je. Vsem kulinarčkom naj v teh dneh dobro služi hladna senca, osvežujeoč napitek in zdrav srčni utrip! Beatrice beatrice
Ponedeljek: ričet s kranjsko klobaso Torek: makaroni s česnom, papriko in bučko + paradižnik in koruza v solati Noel
Dragicka, ma nisi nic na manikuro prej putke peljala? fresh

Fresh, kaj ne vidiš, da ima nohtke postrižene?  

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti