Ežoj, ![]()
![]()
, da je dobra, v to sploh ne dvomim.
Pozdravček!
Ežoj, ![]()
![]()
, da je dobra, v to sploh ne dvomim.
Pozdravček!
Danes: Brancinov file iz pečice, pesto, marinirane bučke z žara, solata (jicama, mango, kumara, cilantro, limeta, sol in feferon) . Mousse au fraises (jagodna krema ![]()
), po temle receptu. Zadnje jagode lokalnega kmeta. ![]()
![]()
![]()
Vanja
Pri nas pa danes pleskavice in pečene bučke, melancani, šampijoni, paprika in sir za žar, zraven pa še paradižnik.
naor, bodi mal bolj jasna: a domače havajska jagode? A je tam sezona jagod enaka ( ob istem času ) kot pri nam?
Danes nekakšna enolončnica - čorba:
[/url]
( list ohrovta, po polovica korenčka ( rdečega in rumenega ), košček zelene, koren petršilja, polovica paprike, polovica manjšeg melancana, krilo od orla ( ali od piščanca, celega ptiča nisem videl ), nekaj zrn strtega popra, jušna kocka, žlica paradižnikove mezge, bi moglo bit narezano listje lorbera in petršilja pa sem bil tolk lačen, da sem pozabil ). Jedilnica za lepo vreme, prt za vsak dan.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 07. 2010 16:24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Njoki s šampinjoni in modrim sirom