Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Prežganka, pire, špinača, hrenovka/jajček NadineB
E enolončnica iz krompirja, riža, korenja, petršilja... F frape, jagodni G Gogina alpska torta H hladen bezgov sok japaja

sreda: pizza, solata

četrtek: gratinirani njoki v sirovi omaki za ene, za enega kotleti na čebuli, domač kruh, solata

petek: fižolova mineštra, za ene pa lazanja in solata za vse

sobota: piknik fešta, pecivo (jagode, breskvice in munchmellow- vse iz baze)

nedelja: najbrž ostanki iz piknik fešte

Sporočilo je spremenil(a) karnak dne 04. 2010 12:29

PETEK:

Telečji ragu, smetanovi cmoki, zelena solata:

Pozdravček!

Petek: fizolova juha za ta hudo lakoto, proti veceru pa hrenovke, pikantne klobasice na zaru, kruhki za zur in paradiznikova solata (paradajz se ni z mojega vrta ) LP zvitorepka

Danes, juha iz vrečke, fižol ( iz konzerve ) solata, jagodni cmoki od včeraj, pivo, če bo pasalo:

Pasalo je.

Spet mi eno šavje cveti, ne vem a je kaj narobe, a ga je treba morda kaj špricat :

ežoj
Danes ni juha z lisičkami.... pečen brancin, popečen krompir z rožmarinom, dušeni zeleni beluši in bučke s paradižnikom in zelišči, berivka s fižolom, za posladek češnje
Ojej, ezoj, po moje je pa šavje povezano s tistimi rdečkastimi bitji v vodi. Pa ja kaj ne izločajo v vodo? beatrice beatrice

http://norfolkkitchen.blogspot.com/2009/09/chocolate-and-aubergi

Ežoj, če ti je ostal kakšen melancan ga lahko vtakneš sem not...

jade

jade, recept sprintan, ob priliki poskusim. A te obvestim, da prideš poskusit, ali boš kar verjela ( da je dober ).

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti