Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Uf sej res, sem se spomnila, da mam post.

jade

Danes: (za une, ki nimajo posta) taščin ješprenj od včeraj, kuhan suh jezik, krompirjev kruh, paradižnik.

jade

Ežoj tlele maš pa predlog za sladico...

http://norfolkkitchen.blogspot.com/2009/09/chocolate-and-aubergi

jade

Ežoj in ti si mi nek ljubiletlj melancan, sploh niesi opazil iz česa je tale sladica...

Sporočilo je spremenil(a) jade dne 04. 2010 18:44
Če se bosta vidve še naprej tko zmišljevale, bo imel Ežoj kmal Dan zariglanih vrat (jst bom kar sendvič sabo prinesla in v tem primeru ob ribniku pomalcala press) japaja
Ti sam kruh prnes, rib je dovolj! Lopnes krapa s slapo, vrzes med dve rezini kruha, pa imas zasavski sushi. fresh
jade je napisal/a:

Ežoj tlele maš pa predlog za sladico...

http://norfolkkitchen.blogspot.com/2009/09/chocolate-and-aubergi

jade
eh jade, po moje bo tud sem notri une vijolčaste kumarce naribal....bo treba počakat, da tega šavja že enkrat zmanjka, potem pa v napad (ko bo izza grmovja po bureku dišalo) Ognjič
japaja je napisal/a:
Če se bosta vidve še naprej tko zmišljevale, bo imel Ežoj kmal Dan zariglanih vrat (jst bom kar sendvič sabo prinesla in v tem primeru ob ribniku pomalcala press) japaja
Sam pazi, ziher ti bo notri vijolčasto kumaro podtaknil... Ognjič

Kuham danes za jutri, petek:

Piščančja enchilada z zeleno salso () ,  črn fižol kot priloga. Namesto solate zelo mrzel gazpacho. Jagode in na terasi. Vroče imamo, zelo vroče.

Vanja
Porova fritata in solata namesto zelenjavne juhe, je prevroče Sashika
No evo, se čudimo kako ežoju uspe biti v centru, vse se vrti okrog njega. Morda zato, ker gre ljubezen skozi želodec? Ali pa zato, ker ženske še vendo razmišljajo trdicionalno:"Pha, moški in kuhinja!" Pa vendarle, drage kulinarične bejbe, ste že kdaj pomisile na to, da so moški numero uno kuharji, modni kreatorji, oblikovalci in arhitekti? Me, ki se tako rade šopirimo s perjem in zavijamo z očmi, ko se alfa samec spravi v kuhinjo in (aleluja!) ne pomije sproti malih piskercev tako, da kuhinja na koncu izgleda kot svinjak! Ampak, priznajte. Ustvari božanske jedi. In z lahkotnim korakom odcapljamo v kuhinjo, nežno z ročico podrgnemo kastrolce in zbiksamo tla ter ga na vse pretege še dolgo časa hvalimo pred frendi. In tako smo prizemljene na nivo hvaležnih konzumantk ali uporabnic kreacij ali česarkoliže ustvari ON. Vsakdanja kuharija, oblačenje, ličenje pa nam ostane. Saj to je le najbolj črn scenarij, hehe. Beatrice Ežoj, in vsi ostali, vi še kar naprej kuhajte in fotkajte. Strašno radi kukamo v tuje piskre. In iščemo ideje ter navdih. Jaz pa danes ne bom nič skuhala, ni časa. Bom kar na sladoledu. beatrice

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti