Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Midva imava stanovanje v hiši njegovih staršev. Si je začel zgornje nadstropje urejati malo preden sva se spoznala. Zato tudi nisem mogla prepričit ploščic, ki jih je dal na stene ![]()
(saj zdaj so mi ok, ker sem se jih navadila). Delali so vse sami razen tlakov in polaganja parketa. Pohištvo sta naredila po meri s tastom. Res, da smo daleč, da imam skoraj 1 uro do službe z avtom, da bo treba otroke vozit v vrtec, šolo in, da je treba v trgovino z avtom ampak to vse odtehta to, da imamo tak ljubi mir, nobenega soseda, nobene ceste, otroci lahko letajo zunaj brez, da me je strah, da jih bo kdo povozil....
Je pa res, da sta tudi tast in tašča super. Čuvata otroke kadar rabim, ne vtikajo se v nas in en drugemu damo mir. Prav fino nam je. ![]()
Jade, sem in tja se zgoraj v okencu namesto besede "odstavek" pojavi besedica "format" in ta "format" veča črke.
Kadar meni to naredi, besedilo enostavno kopiram, zbrišem cel prispevek, besedilo ponovno prilepim in preverim, če je zgoraj "odstavek".
Cila| jade je napisal/a: |
, nobene ceste, otroci lahko letajo zunaj brez, da me je strah, da jih bo kdo povozil.... |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Pečenice na leči