Sadne rezine s slivami
Veri jaz sem kljub 3 malim otrocim še vedno na spidu. ![]()
Veri, če ima rada dudo ji jo daj za božjo voljo.
Samo ne delat enako kot sem jaz s taprvo. Ampak vidim, da že delaš enako
. Tudi jaz ji nisem hotla dat dude, da se je ne navadi preveč
. Sem mislila, da bo mela grde zobke in oh in sploh komplicirala. Imela sem jo nonstop pri sebi nisem še na wc mogla od nje. Spala je zelo malo in še, če je je zaspala samo med dojenjem. Katastrofa od katastrofe, sem imela podočnjake do Pakistana.
Sine je imel dudo, na začetku jo je kar dosti imel v ustih, ker je imel zelo močan seslni reflex, seveda sem jaz mislil, da je tolk lače in je skoz visel na meni, pa je bil že preveč pol trebušček, ker sploh ni bil lačen samo sesal je rad. Posledično sem zaradi toliko dojenja dobila mastitis, tamali ni mogel spat, ker ga je tiščalo... Potem smo mu dali dudo kadar jo je hotel, sploh za zaspat je fino, da ni zaspal na prsih ampak se je nučil zaspati sam z dudo in ninico v roki. Dudo smo dali brez problemov stran, ko je bil star 2 leti. Jo je pa imel potem,, ko ni bil več dojenček samo za zaspat. Zobke ima zelo lepe. Pri 1,5 letu sva šla k zobozdravnici, ki je rkla, da naj kar še ima dudo, če jo hoče, da zobki ne bodo nič slabši, če jo ima samo za spanje in, če ne govori z njo v ustih, pa, če je ne grize...
Je pa mali in zdaj mala veliko spala, sta pa imela oba dudo. Ma zdaj pri tamali sploh nisem razmišljala, da ji je ne bi dala, sem jo imela še v porodnišnici sabo.
Tavelika pa je non stop visela na meni, saj ti pravim, nisem mogla niti pojest niti se stuširat, še na wc ne it, ma nič nisem mogla od nje. Samo zdaj vem, da sem sam kriva...
Sicer pa to nespanje bog ve od koga ima??? ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)