Model za kipnik
V Nami so jih tudi še pred kratkim imeli, zdaj že kak mesec nisem bila na njihovem oddelku. Sama ga sem ga staknila za pol manj denarja v eni trgovini v Nami v Kočevju, imenuje se Kristal, je po Slvoeniji več podružnic,s edež imajo v Renčah.
V ljubljanski Nami je bil takrat ko sem ga gledala čez 7 jurjev, tako sem dala zanj pa nekaj čez 3 jurje. Je pa res kot model za šarkelj, a s pokorovom. Ni pa srebrn, ampak je temen z nekakšno oblogo. Prvi puding smo pojedli ven z žlico, ker sem pozabila namazati model, potem mi je pa Val dala en recept, tisti je bil pa ne samo dober, ampak tudi lep za pogledat. Zelenjavnih nisem pa še nikoli delala.
Mi pa ni najbolj jasna ena stvar, koliko vode moram dati v posodo in ali je vseeno, če se posoda za kipnik dotika dna posode ali mora biti kaj privzdignjena.
Loni MakaroniModel za kipnik se dobi v spletni trgovini Peki z imenom model za zamorčka, recept za zamorčka pa je v Slovenski kuharici Felicite Kalinšek (iz leta 1985).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jabolčna pita s kokosom

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem