Ali je katera ve kako se pripravi olivno olje in zeleni orehi za porjavitev kože? Mislim, da se orehi sesekljajo,dajo v olivno olje,ter potem mora to nekaj časa stati na soncu.Ali imam prav?

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Ali je katera ve kako se pripravi olivno olje in zeleni orehi za porjavitev kože? Mislim, da se orehi sesekljajo,dajo v olivno olje,ter potem mora to nekaj časa stati na soncu.Ali imam prav?
Kaj pa, če bi vprašali na Helios ( Domžale ), sigurno imajo kakšen tesarol email s ta pravo nianso
.
Morda sem jaz starokopiten, ampak vas pa res ne razumem. Imamo idealno poletje, v SLO imamamo tudi čudovito naravo, zakaj se ne bi šli nekam sončit ( pa ne mi govorit o pomankanju časa, imate ga toliko kolikor si ga vzamete ) in si dobili naravno barvo? Nekaj dni nazaj sem bil na Braslovškem jezeru. Enkratna narava, voda, sonce vse. Kolk nas je bilo? Šest mulcev ( 10 - 14 let ), jaz pa še en možakar. Pred cca desetimi dnevi sem bil na Ivarčkem jezeru ( med Slonenjgradcem in Ravnah na koroškem ). Narava čudovita, sončil in kopal sem se jaz sam, le še ena dva tipa so žulula pivo v lokalu na jezeru. Mal je boljše na šmartinskem jezeru, tam je zmeraj nekaj kopalcev, o kakšni gužvi pa vseen ne bi govorili.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko