Rada bi naredila torto za 30 kosov,pa nimam recepta za biskvit in ne vem,v kako velikem plehu ga moram speči.
Prosila bi za pomoč.
Hvala.
bojči
Rada bi naredila torto za 30 kosov,pa nimam recepta za biskvit in ne vem,v kako velikem plehu ga moram speči.
Prosila bi za pomoč.
Hvala.
bojči
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5814
Jaz delam po tem receptu. Za 1 plast torte v pekaču iz pečice de3lam maso iz 4 jajc. Spečeš 3 plasti, vmes pa poljubno kremo in poljubno okrasitev.
Ni treba merit hladilnik, samo prazen pekač od pečice not daj pa boš videla ali se ti vrata zaprejo. Včasih motijo poličke na vratih, te pač odstraniš. Če ne gre notri pa izbereš primerni pladenj kamor bi zlagala torto in če ta gre v hladilnik, pač ,malo biskvita stran odrežeš. Jaz imam bel plasitčen pladenj za tako veliko torto in zraven proszorni pokrov, dobila sem jo v Grosuplju pri izdelovalcu plastičnih škatel. Če tega ne bi imela, bi delala torto kar na pekaču od pečice, ker je res zelo nizek.
Oboda pa jaz za sestavljanje tort največkrat ne uporabljam, ker se mi ne zdi potrebno, razen, če bi bila krema res zelo tekoča, takih tort pa itak ne delam.
torta brez nadstropja.
Samo kako potem torto okrasiš na obodu?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Jagodni cmoki z makovim sladoledom