Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Ežoj, za moj okus si stvari tako zapisal, da s svojim negirnajem Vendelininega pisanja pravzaprav pritrjuješ vsemu, kar je napisala; tako zelo si namreč pomešal hruške, jabolka in še kak južni sadež zraven, da si ji dal prav, saj opozarjaš na iste zadeve kot ona...
In kaj je tako nenaravnega, če ženska kdaj "živo meso", morda celo v prisotnosti lastnika "mesa", zamenja s čim umetnim? Saj gre za igro in zavestno odločitev, da si kaj popestri, se ti ne zdi? Saj to je pa enako kot če si ga fantje na roko vržejo - pa boš rekel, da tega nisi nikdar naredil??? Ej,ej, ej...
mamamia
| BIANCA je napisal/a: |
| Žal mi je pa za dejstvo, da se je debata skoraj že razvila v prepir. BIANCA |
Bianka, to tu sploh ni bila huda kri; prave debate, v katerih je perje frčalo, si očitno zamudila. Tale debata tu je bila res na ravni, vsi smo lepo pisali o svojih pogledih, brez da je kdorkoli kogarkoli užalil, čeprav je očitno, kako zelo različno doživljamo eno te isto reč.
Gremo kak mesek ali plastiko za uživat poiskat, pa bo svet spet lepši, hehehe.....Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci