Potrdilo za rolanje ali drsanje!

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

13. maj 2007 10:23

Dejmo spet težit z nekimi moralnimi forami. Pa kaj res nimate kaj bolšga za počet. Smo že stokrat predebatirali. Če lahko pomagaš, pomagaj, če ne, bodi tiho. Pa lep dan. alexis

leni1  

član od: 26.2.2007

sporočila: 295

13. maj 2007 10:46

Halo Frina to pa res ni tako grozna lumparija???!!Ali pa res ne veš kakšne lumparije ljudje delajo.Meni se to ne zdi nič groznega oziroma nesramnega kot ti praviš leni1

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

13. maj 2007 11:01

frina to res ni nobena lumparija. veliko študentov si tako pridobi potrdila. Zakaj pa ne? Saj sam sebi škoduje. Jaz naprimer hodim na aerobiko ampak ne zaradi potrdila ampak da naredim nekaj zase in vsaj 1krat na teden "zašvicam" . Ksenija :)

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

13. maj 2007 12:50

Lijana, da najprej razčistimo - kar se tiče ponarejenih dokumentov, sem brez greha. Sicer pa - Lijana, Leni in Ksenija pa vsi ostali, ki se jim to ne zdi nič takega - želim vam veliko tako iznajdljivih sodelavcev, kot je Beki! Ko jih boste občutili na lastni koži, se boste pa strinjali s Frino, samo ne potem povečat nosa do tal in cvilit. Lep pozdrav, Sonja

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

13. maj 2007 13:48

Lijana, NIKOLI nisem ponaredila nobenega dokumenta, ne sodi vseh po........ne vem kom sicer.........

Sem dobila eno precej nesramno pisemce na ZS, ker sem napisala, kar sem napisala, no, potem sem ga zbrisala, ker se mi ne da s takimi, ki nimajo moralnih norm pri sebi razčiščenih, ukvarjati.

Najbrž je isto doletelo frino, ki je napisala isto.

No, zdaj sem se spet oglasila, ker NI RES, da naj bi "Če lahko pomagaš, pomagaj, če ne, bodi tiho." kot pravi alexis zgoraj.......postoplai tako.

Lijana, tisto kozmetičarko bi pa lahko dekle prijavilo delovni inšpekciji, se ti ne zdi? Je malo bedno zagovarjat goljufijo z drugo goljufijo, mi je zelo žal.

Zame je tako potrdilo goljufija, pa zanesljivo ne samo zame. Se strinjam z limnol. (Upam, da nama spet kdo ne odreče pravice govora oz. pisanja).

 

rimljanka

beki  

član od: 21.11.2006

sporočila: 236

13. maj 2007 14:27

Ene si pa res po svoje predstavljate, jaz sem napisala da nujno rabim potrdilo za 12ur rolanja, bi jih sigurno odpeljala, spraševala sem pa zaradi tega, če kdo kakšnega pozna, ker rabim nujno in bi morala že drugi teden odrolat, ker sem jih nekaj že klicala pa nimajo sestavljenih skupin, da bi si jim pridružila.Tako, da frina in podobni razlagajte si po svoje, če si hočete in me ni treba sramotiti po portalu. Drugim pa hvala za odgovore! beki

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

13. maj 2007 15:14

frina je napisal/a:

Beki, tvoje iskanje dokumenta, ki izkazuje udeležbo pri nečem ,česar se nisi udeležila oz. kjer želja po potrdilu tam, kjer te ni bilo, je neverjetna. Nemoralna in nesramna do vseh tistih, ki svoje izkušnje izkazujejo s poštenimi listinami. Ne sprašuješ namreč, kje bi te ure oddelala, da bi tako potrdilo dobila.

Tisti, ki bi ti dal tako potrdilo, bi storil kaznivo dejanje, nato pa tudi ti, če bi tako lažno  listino kjerkoli predložila.

Mogoče bi se morala res  zamisliti ti, Beki in tudi ostali, ki ji skušate pri njeni lumpariji pomagati.

Frina

Na zasebno pošto sem danes dobila naslednje sproročilo:

 Gospa frina ni me treba sramotiti po portalu, ker si razlagaš moje spraševanje po svoje. Lp in brez zamere! beki

 

Vedno si stvari razlagam na način, na karšen so zapisane in sem pri tem zelo natančna, za moje stališče imam več razlogov in eden od njih so moje vrednote, druga so moje izkušnje, pa najbrž imam še kak drug tehten razlog:, ki ga ravno ne bi razglašala.

 

Beki, tvoj odgovor sem izjemoma napisala na portal  izjemoma, ker sem šokirana nad tvojo nekritičnostjo.

Kdo pa je tebe, Beki, v tokratni zgodbi isramotil, pa le razmisli.  

 

Frina

veverica cak  

član od: 9.10.2004

sporočila: 299

13. maj 2007 15:32

joj, koliko je bilo tu povišanega pritiska...

Moram se strinjati, da je Beki malce pomanjkljivo napisala svoje vprašanje (kar je tu izpadlo celo kot dvoumno vprašanje), vendar menim, da ga vseeno ni potrebno takoj jemati z negativnim prizvokom, kot se je tukaj zgodilo.

 

Sicer se pa absolutno strinjam s tem, da če bi šlo za primer, za kakršnega ste ga zgoraj (brez prošnje po Bekini dodatni razlagi) okarakterizirali, bi bilo to zelo graje vredno in povsem nemoralno.

lp veverica cak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti