24. apr 2007 10:03
| vanya je napisal/a: |
| Blancy, a si mi misli brala? vanya |
Sem pač firbec - in sem (pravilno) domnevala, da ste tudi ostali ![]()
24. apr 2007 10:03
| vanya je napisal/a: |
| Blancy, a si mi misli brala? vanya |
Sem pač firbec - in sem (pravilno) domnevala, da ste tudi ostali ![]()
24. apr 2007 10:05
Saj nisem delal (anti)propagande, da večina dostopa iz službe. Povedal sem le, da je največji obisk med 8 in 15 uro, kar lahko vsak vidi na statistiki. Zaključila pa je avtorica sama.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. apr 2007 10:20
Saj nas menda ne bo nihče tepel za to
24. apr 2007 14:32
Hvala Blanchy, da si tale clanek prepisala.
Res bi lahko omenili tudi srecanja KulSlo v zivo, ker v bistvu sem se jaz prijavila na ta portal v upanju, da vsa enkrat v zivo spoznam.
![]()
![]()
![]()
24. apr 2007 16:37
Hja, jaz dopoldan dostopam, sicer iz službene lokacije, pa NE med službo. In najbrž nisem edina taka. Pa tisti, ki dostopajo popoldan, ponoči, pa so tudi lahko v službi.........
Sicer pa, meni se zdi, da je v službi delo potrebno opravit. Eni skočijo na cigareto, drugi pa na KulSlo, kajne? Potem gre delo hitreje in bolje od rok (in možganov).
Je pa lepo, da so nas opzili, a ne?
Ja, Jerneja, tudi jaz upam, da se spoznamo v živo. Še letos. Saj je poletje že zelo, zelo blizu.
24. apr 2007 17:10
Andy Warhol je rekel, da vsak človek doživi 15 minut slave v svojem življenju. Zgleda, da je mojih 15 minut že prišlo. Pa od Vanje in Renate tudi. Ha ha ha. Malo za šalo... Lp, pikica82
24. apr 2007 20:01
Mesec dni na kulinariki,pa že doživim svojih 15 minut slave.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Hrustljav rogljiček s sladoledom