Mački
Franciska, če rabiš pomoč, se tudi name lahko obrneš.
Multivitamin
multivitaminMulti, vsak otrok bi moral pojesti pol kile dreka na dan. Bravo, tako se piše!! Prav nasmejal si me s tvojo neposrednostjo, imaš pa popolnoma prav.
mejačkaMejačka,se razumeva, ne? Pol kile al kilo dreka na dan ne pomeni dobesedno dreka. Pomeni prah, lizanje asfalta,jedli smo deževnike, pesek,zemljo pa take piz....je. Pa tudi sendviče z pol kile majoneze in gavrilovičke. Aja, kamne smo iskali in jih lizali. Smo živeli vedno v velikih mestih, ponavadi v centru in nikol noben ni ratal bolan od tega. Ko smo pa jedli surov krompir ob 6 zjutraj, da bi dobili vročino in ne bi bilo treba v šolo pa ni pomagal oni krompir. Dandanašnji starši malo preveč otroke cartajo v sterilnem okolju. Jaz pri 41 letih smatram,da vsak mora dobit bolhe,uši,parazite in pojest vsaj enga deževnika. In en golobji drek polizat.
Sem bil menda ja sedaj dovolj jasen za očke in mamice avšaste?
Tebi pa hvaal,ker štekaš določene zadeve.
Multi
multivitaminUmi, polepsala si mi dan ![]()
Sem velika ljubiteljica muc.Trenutno imam 4 letno belo muco in ima alergijo in sicer si puli dlako.Bili sva pri veterinarki,ki je postavila diagnozo in predpisala hrano,ki naj bi jo moja Snežka jedla.Tu pa nastopi velik problem,ker je ne mara in je posledično ne je,Ker pa ni dobila prvotne hrane mi je drugo noč obgrizla sobne rože.Ima morda kdo kak nasvet kaj naj storim? Muco imam zelo rada in bi ji rada pomagala.Hvala za nasvet.
Na kaj pa je muca alergična?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Vitlof s sirom

Hempy polenta