Lep sprejem in še enkrat bravo naši športniki... le oba voditelja programa bi pa morali pod nujno zamenjati.
Tako slabega vodenja že dolgo ne. Moje skromno mnenje; pa najbrž še kdo podobno misli.
Lep sprejem in še enkrat bravo naši športniki... le oba voditelja programa bi pa morali pod nujno zamenjati.
Tako slabega vodenja že dolgo ne. Moje skromno mnenje; pa najbrž še kdo podobno misli.
Alpska smučarka Ilka Štuhec je v izvrstni formi in je v Lake Louisu v dveh dneh dosegla dve zaporedni smukaški zmagi v svetovnem pokalu. Slovenska reprezentantka je s startno številko 4 postavila najboljši čas in slavila pred Švicarko Laro Gut in Madžarko Edit Miklos in je vodilna na smukaški lestvici.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| mopsika je napisal/a: |
|
"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."
|
Ja, nori ŠTajerci. Ilka dva krat prva, Kline najprej peti in potem četrti ...
Res je super Ilka letos, pa Domen tudi izvenserijski. Toliko izvrstnih športnikov imamo ![]()
![]()
Danes bomo spet navijali.
Smo že navijali, seveda uspešno (Bravo, Domen-in vsi ostali), Slovenke se ravnokar borijo s Srbkinjami (rokomet), potem sledi Ilka.... Komaj še sledim, haha!
uff super športen dan je danes ;)
Bravoooo, Ilka Štuhec, v 14 . dneh kar 3 ZLATE medalje, vsaka čast![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 16.dec 2016 17:41
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravooooooo, Domen Prevc, včeraj 2. danes 1. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,bravo naši športniki. Lepo nam popestrijo življenje,
velik
za njih.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Mini čokoladni hlebčki