Lidl

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

2. apr 2007 12:12

Meni ni še nikoli nihče nič rekel, če sem bila sama. Celo se mi je zgodilo, da sem rezervirala majco na razprodaji in šibala domu po denar, pa je potem prodajalka rekla, da si je rekla, da nikomur več ne bo rezervirala, če mene ne bi bilo nazaj, ker da mam tako pošteno faco - svašta;) Če pa vidijo mojega fanta, potem pa ga celega slečejo, hehe:) Ne vem, zakaj je tak magnet, tudi policaji ga velikokrat popišejo, pa ni nikoli še ničesar naredil, nič ukradel, nič... en najbolj poštenih ljudi, kar jih poznam... In glede na to, da bolj malo spim, bi zelo težko živel dvojno življenje... Ampak ga res zelo pogosto (ko je bil še mlajši, je bilo še hujše) ustavljajo, popisujejo in povejo, da ustreza opisu strilca kaznivega dejanja... Sem rekla, da plačuje za prejšnje življenje, ko je bil kak hud ropar, ki ga niso nikoli dobili, hehe:) No, saj mojega očeta so tudi, ko je bil mlajši, enkrat so ga meli za pobeglega zapornika, je moral policaju pokazat, kaj ima v vrečki, ker mu ni verjel... Imel je pa točno to, kar je rekel: otroške spodnje hlačke in marmelade;) Veri

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

2. apr 2007 12:20

Mene ne bo pregledal noben varnostnik, kaj šele prodajalka. Bom kričala na vse grlo, ker osebno preiskavo lahko naredijo le pollicisti. Če ima uniformo, še ni policist.

Na koncu so pa vse varnostne oznake namenjene falotom, mar ne ?

Samo še namig. Napis: Blaga, kupljenega v akciji ne zamenjujemo. Tudi kupec blaga v akciji ima pravico do reklamacije, tudi do vračila denarja. In ko kakšno prodajalko poprašam, kako si drznejo napisti kaj takega, povejo, da so to naročili iz uprave.

 

Prijateljica, ki kupuje v Avtriji, je uspela blago, kupljeno v Celovcu, zamenjati v Velikovcu, v isti trgovini, da ne omenim, da so ji vzeli nazaj že skrajšane kavbojke, ki niso bile ravno odrezane in ji pri nakupu dali 10% popust.Tudi v Billi, kjer je morala čakati, ker popust za an izdelek še ni bil v računalniku, so se ji za neprijetnost odkupili  z breplačno steklenico Carolainsa.

 

Čakam, da naši trgovci upoštevajo tudi uzance in dobijo prednost pri konkurenci. Dokler pa  z blagoslovom države ustvarjajo konkurenčnost s slabo plačanim delom prodajalk, neplačanimi nadurami in ošlateovanju sumljivih kupcev, si pa zaslužijo, da se zapre kaka trgovina. Zaradi boljše ponudbe drugje. ! 

 

Frina

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

2. apr 2007 12:28

Mni je enkrat vleclercu varnostnik na vratih rekel, da ne smem v trgovino z nahrbtnikom. Imela pa sem tisti nahrbtniček za čez eno ramo namesto torbice. Bila sem v 8 mesecu 1 nosečnosti z otečenimi nogami, živčna, ker sem imela že pol kufer trebuha in sem morala "nujno" še po nekaj stvari za dojenčka. In potem me še tale model na vratih "sekira". saj kaj dosti mi ni bilo treba govorit, misli, da je bil moj "ubijalski" pogled dovolj, da ga je minila želja, da bi še kda sekiral kakšno nosečnico. Sem bila pa take volje od šoka, da mi reče, da ne smem z ruzakom not, da bi po moje, če bi še kakšno izustil dobil s tisto rorbo po glavi.

Enkrat pa mi je prodajalka v Šparu na blagajni rekla naj pokažem kaj imam v ruzaku , pa sem imela enako torbo pa tudi semm bila noseča samo to je bilo malo prej pa še ni bilo tako očitno. Jaz pa sem rekla " Ja sevedaaaaaaaa ni problemaaaaaaaaa". Pa sem začela ven zlagat šminke (seveda vsako posebaj), pa denarnico, pa ključe in jo je tudi vse minilo. Ko pa je zagledala še moj trebuh pa je bila rdeča kot kuhan rak in se začela opravičevati. Pa še gužva se ji je naredila na blagajni, ker sem jaz vse lepo v slow motion počaaaaaaaaaaaaasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pospravljala nazaj.

 Veri policaji so pa tudi mene radi ustavljali in še meni totalni antialkoholičarki dajejo za pihat  in so se mi tko zamerili, da policajev videt nisem mogla.  In pol se poročim z enim. 

Aja tema je Lidl jaz pa nakladam. Moja starša sta šla v Lidl pa nista kupila nič, sta rekla, da ni bilo bog ve kaj pametnega, pa, da so cene višje kot v Hoferju.

jade

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

2. apr 2007 13:57

hehe, jade, pa ti si bla skoz noseča:) No, jaz poznam same fejst policaje, vsaj v gl., mene ne sekirajo, samo mojega lubija:) No, pa saj samo delajo svoje delo, kaj češ, če ma očitno take proporce kot povprečen slovenski kriminalec:) Saj potem, ko vidijo, da je z mano, mu navadno dajo mir, se očitno uravnoteži, hehe. Celo na carini, ko sva šla na izlet v London, ga je carinca spraševala vse mogoče, jaz sem bila za njim v vrsti in sem na naslednji blagajni že zdavnaj opravila, ko se je on še vedno moral zagovarjat, da gre samo za par dni turistično pogledat mesto in da mora itak potem nazaj, ker ima izpit. Pa ni bilo dovolj, je gospodična hotela vedet, kateri izpit, na kateri univerzi, skratka, svašta! On ma res srečo! Potem ko je pokazal, da je z mano, so ga milostno spustili naprej - pa to je bilo, ko smo že bili v EU, da ne bo pomote:) Mene tudi z avtom skoraj nikoli ne ustavijo, pihat so mi dali pa samo enkrat, pa še to zato, ker niso vedeli, da jaz vozim... Videli so dva fanta, en je bil moj, torej je že sumljivo, ustavijo avto in da bomo pihali - je bila tema, tako da me po moje prej ni videl, ker je bil čisto paf, ko sem jaz stopila ven iz vozniškega sedeža:) PO moje bi kar nazaj vzel, če bi lahko, hehe;) Aja, lidl: oče mi je zadnjič prinesel iz njega en kup (mislim, da 6 tavelikih košaric) jagod, tako da zaenkrat mam z njim krasne izkušnje, čeprav še nisem nosa not pomolila. Pravi, da ni nič posebnega in da je kaka stvar ceneje, kaka pa dražja - itak, hehe:) Veri

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4311

2. apr 2007 14:11

Midva pa sva bila ne dolgo nazaj v postojnskem Šparu, pa je tisti varnostnik kar za nama lazil, dobesedno se nama je pripopal za rit in moj je rekel, da ga bo vprašal, če se gre peljat na voziček, da bo sproti preverjal kaj bo romalo v voziček, kaj pa v žep, torbo ali pa kam drugam rrr

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

2. apr 2007 14:33

hahaha jessy6

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

2. apr 2007 14:50

Meni je to zoprno v KOnzorciju spodaj, saj vem, da morajo lazit za nami, sploh če zgledamo mladi in seveda smo tako avtomatično potencialni kradljivci, hehe, ampak vseeno je zoprno, bi rad v miru pogledal knjigo, če ti je tako všeč, da jo boš kupil, pa ti nekdo za hrbtom stoji... oz. se okoli tebe sprehaja. Saj so prijazni in vem, da ne samo okoli mene, ampak da okoli vseh, ampak vseeno mi je bolj všeč v zg. štuku iste knjigarne, ne vem, kako majo tam to rešeno, ampak tam ti nihče ne diha za ovratnik. Veri

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

2. apr 2007 15:17

Mene pa so v Sparu obdolžili tatvine, ne vem, kje so me našli. Imam tudi tako faco kot Veri. Se mi je pa tako čudno zdelo, ko je en ful smotan tip cel cajt za mano lazil po trgovini, pa še pozno je bilo in sem se kar malce ustrašila, da bo šel še iz trgovine za mano. Sem jo hotela po hitrem postopku odkuriti ven. Na blagajni pa je pristopil varnostnik in me poklical v svoje prostore. No, zadeva je bila taka, da se mi je moral hišni detektiv opravičiti (halo, to, da sem se od sramu v tla vdrla, kot da se ni zgodilo), od plače so mu odšteli določen znesek, varnostnik pa se mi je tudi klanjal do tal.

Naslednji dve leti me v Sparu niso več videli.

v Leclercu so me pa tudi že ustavili z nahrbtnikom, pa sem lepo povedala varnostniku, da ga komot pustim pri vhodu, samo potem naj pa on hodi za mano po trgovini in nosi ključe, denarnico, telefon, avtoradio... Me je spustil skozi. In to ne samo enkrat. 

Loni Makaroni

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

2. apr 2007 15:25

 veri. Kako skoz? Trenutno nisem......................še. jade

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

2. apr 2007 15:41

ok, jade, popravljam: ali si noseča ali pa dojiš - ali pa oboje Loni, meni se je zgodilo obratno: sem mislila, da mi sledi varnostnik ali hišni detektiv, pa se nisem sekirala, potem sem šla pa iz trgovine, je hotu pa telefonsko... Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti