Nekaj tednov nazaj je bilo govora o dobrem čebulnem kruhu, mi kdo pomaga najti, ker sama ne najdem.
Hvala!
beki
Nekaj tednov nazaj je bilo govora o dobrem čebulnem kruhu, mi kdo pomaga najti, ker sama ne najdem.
Hvala!
beki
Zažgala se ti je, ker si predolgo pekla kruh oz. na preveliki temperaturi...
Jaz ga pečem kar v rimskem loncu, ravnokar je v pečici spet...
lidkaZadnjič je RUDOLF delal kruh z rdečo čebulo. Fora je bila, ker je tako nafilal zadevo, da je čebula kar štrlela ven in ker je to mojo mamo sila navdušilo, bi rad sedaj spekel takšen čebulni kruh.
Ima morda kdo pojma o čem govorim oz. kakšno idejo kako to narediti?!?!
Lepa hvala za ideje in pomoč!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Pa čebula je bila pražena ali kako? Sama tudi spečem odličen čebulni kruh, sicer z rjavo čebulo, bi pa probala kaj novega tudi. Tako, da prosim poročaj, ko ti to z rdečo rata. Aja - pojma nimam o čem govoriš (včasih se tudi Štajerci en zastopimo med sabo). ![]()
kadar pečem kruh (v krušni peči) spečem tudi čebulni kruh, čebulo narežem in jo dobro prepražim z domačimi ocvirki, odcedim odvečno maščobo in vmešam v testo. ko dajem kruh v pečico , ga še z loparjem malo povlečem , da je nizek kruh_ zelo dober .
darja1
Hmm, ne vem. Moram mamo vprašati. Mislim pa, da Rudolf ni nič prepražil ampak kar nabasal svežo noter. Vsaj po opisu sledeč...
Povprašam in se javim.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom

Peresniki po bolonjsko