5. maj 2007 21:26
in moje mnenje-mislim,da imamo dosti svojih trgovin da kupujemo in si izdelke od blizu ogledamo,ne pa da nam tujec prodaja preležano,demode robo iz svojih skladišč BISERKA55
5. maj 2007 21:26
in moje mnenje-mislim,da imamo dosti svojih trgovin da kupujemo in si izdelke od blizu ogledamo,ne pa da nam tujec prodaja preležano,demode robo iz svojih skladišč BISERKA55
8. maj 2007 11:34
La Redoute: jaz sem si morala eno številko manjše hlače naročit. Sem hkrati ob reklamaciji naročila še eno majico iz debelega kataloga, pa nisem rabila plačat poštnine. Čakala sem cca 10 dni in prejela vse brez kakršnihkoli napak. zaenkrat dobro. Neckermann pa čakam še od kar sem odprla to temo.... nič novega. spodnji del kopalk čaka na zgornjega.... so pa te kopalke v vseh katalogih, ki sem jih prejela po tem, ko so "razprodane". tabina
13. jul 2007 20:44
Rada bi delila z vami še moje izkušnje s katalogi Neckermann, Quelle in La Redoutte. Jaz sem z nakupovanjem garderobe po katalogih kar zelo zadovoljna, ker sedaj imam vsaj v omari stvari, ki jih rada oblečem in se v njih dobro počutim. Pred leti sem že obupala, ker za mojo bolj močno postavo (46) nisem dobila v trgovinah ničesar. Vzela sem v roke katalog Neckermann in se ojunačila ter naročila par izdelkov. Od takrat redno naročam vso mojo garderobo po katalogu Neckermann, Quelle in zadnja leta tudi v La Redoutte kaj najdem zase. Pa tudi za moža in sina sem že naročila več stvari in je bilo skoraj vse v redu.
Včasih se zgodi pač, da nam poslane stvari ne odgovarjajo, da so premajhne ali prevelike. V tem primeru nazaj zapakiramo in vrnemo brez stroškov vračanja, če zamenjamo izdelke za manjše ali večje pa tudi ne plačujemo še enkrat stroškov dostave, če so izdelki iste šifre.
Jaz zaenkrat nimam posebnih pripomb na kupovanje po katalogih. Meni je všeč to, da stvari dobim na dom, v miru pomerim, prespim, če nisem v nekaj sigurna še enkrat pomerim in potem se odločim ali bom zadržala ali vrnila. Ni mi treba letati po trgovinah in izgubljati energije s pomerjanjem in odločanjem na hitro.
Včasih se zgodi, da kakšne stvari ni trenutno na zalogi in jo dobavijo kasneje, včasih se zgodi, da je sploh ni več na zalogi. Pa saj tudi v trgovinah se zgodi, da ne dobimo vsega tistega, kar smo imeli namen kupit pa moramo it drugič ponovno iskat.
Dobro, svoje izkušnje s kataloškimi nakupi sem vam zaupala.
Vsem želim dosti uspešnega nakupovanja pa naj bo to po trgovinah ali po katalogih.
emily
13. jul 2007 22:07
No, saj sem že nekaj pisala o tem na prejšnjih straneh, vendar mi je malo narasel pritisk ob nekaterih komentarjih, tako, da se bom malo ponovila... Emily, se popolnoma strinjam s tabo. Sama sem ze naše razmere in izbiro oblačil V SLO zelo visoke postave, čez 180 cm. V trgovinah ne dobim ama nič, zato prosim komentarji ala Biserka v tem primeru niso sprejemljivi... Naj se kdo postavi v našo kožo, ko po trgovionah ne dobiš NIČ sebi primernega, mladostnega in modnega...Kar ti je prav, je pa res za stare mamce, bohpomagaj. Pri nas je ni stvari za večje postave (ne debelejše, ker to nisem), vendar so rokavi prekratki, čez rame premajhno...ker višina pobere tudi svoje po širini, pač vse je večje. Vendar model bi zame vseeno moral biti še vedno normalen, recimo tejlirano, pa te tunike z naramnicami in večjimi izrezi... Meni vse to paše, ampak številke pa so mikroskopske. Tisti šiv pod oprsjem na tunikah meni pride po sredi :) Oblačila za "močnejše" pa so absolutno preširoka. Rabila bi normalne kroje majic, jopic, oblekc,l e da bi bile malo pozoomirane, hihi. Tako, kot to narediš s slikco, ki povečana še vedno prikazuje eno in isto, le da je namesto 3 krat tri velika 7 krat 7...Zato so ti katalogi res izvrstna rešitev, saj ponujajo številke, ki imajo predvsem daljše rokave in hlačnice. Jaz praktično kupujem vsa oblačila po vseh katalogih in, vsaj tako pravijo, sem ena najbolj "zrihtanih" žensk v firmi... katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 13. jul 2007 22:23:17
13. jul 2007 22:55
Se strinjam s teboj,visoke in debele ženske resnično težko dobijo oblačila za sebe. BISERKA55
13. jul 2007 23:01
BISERKA55, malo se skuliraj, mogoče boš pa tudi ti kdaj debela, visoka bolj težko, če nisi že zdaj.
Pa še nekaj bi dodala, ker sem postala bolj pozorna na tvoj prejšnji post. Jaz sem se ravno zato odločila, da začnem kupovati po katalogu, ker mi je bilo po trgovinah, tisto, kar naj bi bilo mogoče meni prav "demode". Sedaj sem pa lepo športno elegantno oblečena s pridihom mode. Pa tudi sodelavke, ki so bolj suhe od mene, vedno jamrajo, da težko dobijo po trgovinah kaj zase.
Pa lep večer in lahko noč
Sporočilo je spremenil(a) emily dne 13. jul 2007 23:09:23
14. jul 2007 7:09
Emily saj se je biserka popravila v postu nad tabo. marelica
14. jul 2007 7:59
Ja, samo bi morda morala v svojem stavku popravit in v ali, ker obstajamo tudi visoke in NE debele, ki ne dobimo oblačil. katka
14. jul 2007 8:52
Tudi jaz sem med tistimi malo bolj širokimi. Pa sem našla boljšo rešitev. Model si v katalogu ali itložbi, mogoče v trgovini nagledam, kupim blago in mi šivilja zašije. Sem dosti naročala po katalogu, ampak so mi vedno rokavi predolgi, tako da kakšen kostim ne pride več v poštev. Hlače pa so itak predolge, če pa naročim za manjše postave, pa je vse prekratko. Kaj morem, če nisem po meri, haha![]()
SEm pa našla varianto, da sem lepo oblečena, sicer cenovno bolj tako tako, ampak z obzirom, da tisto potem vedno rada nosim, ni primerjave.
Sem pa zelo zadovoljna z kupovanjem po netu kuharskih pripomočkov. Zadnjič je ena prilepila link za mafine, 24 mini kosov v enem modelu. Sem takoj naročila in glej ga zlomka, drugi dan sem imela model že doma in to zgodaj zjutraj. Jih moram kar pohvaliti na ažurnosti.
Kyara
4. apr 2008 10:00
mene pa zanima, če ima katera te kuhinjske podloge. Ali res lahko režeš po njih? http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=272551 Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.kKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Jagodni semifreddo