Neckermann

marjeta65  

član od: 9.2.2007

sporočila: 66

16. mar 2007 10:46

Pri vračilu se nikoli ne plačuje poštnine, uslužbenke na poštah že vedo, da so to vračila, samo poslati jih morate kot paketno pošiljko. Neckermann ima na obrazcu za vračilo možnost zamenjave, zato ob ponovni dobavi ne plačujete ponovno stroškov pošiljanja, Quelle pa možnosti menjave na obrazcu nima, zato morate poklicati, povedati, da ste artikel vrnili in ga naročite v drugi številki, uslužbenka pa označi, da je brez stroškov pošiljanja. marjeta65

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

16. mar 2007 11:37

Sama ne naročam preko Neckermana, ima pa moja soseda tudi čudno izkušnjo.Naročila je en krasen jeans komplet (dolgo krilo in jakno)v olivni barvi.Jakna ji je bila kot ulita, krilo pa kot šotor, petkrat preveliko, in nekam čudno "prežvekano", posvetljeno, kot bi bilo zelo zaprano.Zelo čudno, glede na to, da naj bi bil komplet.Vem, da je poslala nazaj, nevem točno kako je bilo s plačevanjem poštnine, vem pa da ima zdaj samo jakno in da na krilo še kar čaka ali kako, čeprav je naročila lani jeseni. Kristina

zvezdica55  

član od: 8.8.2006

sporočila: 555

16. mar 2007 11:44

Jaz večkrat naročam preko Neckermana. Običajno sem zadovoljna, je pa res, da velikokrat ne pošljejo naročenih stvari. Pri kompletih sem pa previdna, ker sem enkrat dobila samo hlače, jakne pa ne in sem tudi hlače poslala nazaj. Sedaj pa zmeraj preverim po telefonu, če imajo stvari, ki so v kompletu, na zalogi. Me pa razjezi, če vidim, da se izdelek, ki sem ga naročila in ga nisem prejela, ponovno pojavi v naslednjem katalogu. Hčerka se je enkrat tako razjezila, da je poklicala in zahtevala enega direktorja, potem pa je izdelek prejele. zvezdica55

lili_stef  

član od: 18.1.2007

sporočila: 183

16. mar 2007 12:46

Jaz imam tudi podobne izkušnje.Po pošti dobimo katalog, naročimo artikel potem pa ti lepo obrazložijo ,da izdelka nimajo in ne vedo kdaj ga dobijo.To se mi zdi zavajanje kupcev.Smešno pa se mi zdi da si računajo pakiranja,ki pa se mi ne zdijo majhni, če seveda naročiš eno stvar. lili_stef

ALENKA_D  

član od: 2.12.2002

sporočila: 153

16. mar 2007 13:19

Tudi jaz imam bolj slabe izkušnje kot dobre. Isti problem so kopalke (ločeno zgornji in spodnji del), potem sem enkrat naročila isti dan kot sem dobila katalog - zmanjkalo, je pa mami naročila ena pregrinjala (flis) za čez posteljo in so se strgala v dobrih dveh mesecih. Res pa je, da imata mami in oči spalnico in dnevno v enem, tako da če gledata televizijo (sploh oči) leži na postelji. Samo vseeno! Jaz sem že zaključila "kariero" z Neckermanom. lp Alenka

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

16. mar 2007 13:48

Mene pa včasih premamijo tiste lepe slike (fotografi so res profesionalci) in nizke cene. Zadnjič sem si nekaj naročila pri Quelle. Vse je še isti dan romalo nazaj Ker je od takrat že en teden sem jih danes poklicala in povprašala kaj je z mojim denarjem. Pa mi je prijazna gospa razložila, da gre roba nazaj v skladišče v tujini in potem oni odobrijo vračilo denarja. To bi se naj zgodilo nekje v sredo, naslednji teden, potem pa bo še en teden trajalo, da mi vrnejo teh mojih 60 eur. To pomeni, da bodo moj denar obračali okoli 3 tedne Pri Neckermanu so mi vsaj takoj vrnili denar. Upam, da me je sedaj za nekja časa izučilo! LP K

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

16. mar 2007 17:50

Vedno sem bila zadovoljna z naročilom,rezen pri zadnjem nakupu. Naročila 3-delni komplet za hčero. Dobila je le en kos s sporočilom, da ostalo pride kasneje. Po dolgem čakanju dobimo sporočilo, da ostalo ni več na zalogi. Mislim, to je pa ponudba!!!!! Možnost vračila je potekel, zdaj naj nosi samo en kos. Zelo sem razočarana.

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

16. mar 2007 18:02

Pri Neckermannu te vsaj obvestijo, da je roba pošla, pri Quelleju te ne. Naročam preko tih dveh katalogov, kar je vredu obdržim, kar ne pa vrnem.

Z dvojnim plačevanjem poštnine je pa tako, da če kupiš po povzetju, plačaš s položnico, in pošta to obračuna. Če je artikel premajhen naročiš večjega, je zato lahko dražji in zopet plačaš s položnico razliko.

marelica

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

16. mar 2007 18:36

Jaz sem naročila eno govorečo punčko za hčerko in ko je po dolgem času še ni bilo sem poklicala pa so rekli, da še ni dobavljiva. Ne vem zakaj jo potem reklamirajo v katalogu. In sem lepo odpovedala. Pa kupila drugje. jade

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

16. mar 2007 19:37

Ja, zanimive so vse tele izkušnje. Saj sem že rekla, jaz imam srečo, da imam dobre že 10 let. Sem tudi VIP kupec in mi ni treba več plačevati izdelkov ob prevzemu, enostavno naročim fuuuullll stvari in dobim ogromen paket, oblačila pomerim in potem obdržim kar mi ustreza, ostalo pa nazaj brez stroškov. Potem dobim položnico za izbrane zdelke. Sem zadovoljna tudi s kvaliteto in zmernimi cenami, vsaj zaradi moje postave, ko težko dobim cunjice. Meni je ta način zelo po volji, ker v trgovinah ne dobim nič zase, ker nisem po ustaljenih merah. Visoka sem 180 cm, krila niso problematična, ker sem okrog pasu in bokov standardnih mer in tudi 10 cm krajša kiklica je v redu :), hlač ne dobim nikjer, razen v nekaterih trgovinah s podaljšanimi hlačnicami, pa da so v pasu "normalne". Zgornji deli pa - grozota. Imam košarice 95C in to še ne vem kakšen ženski XXXL ne gre skozi, govorim o bojl mladostnih krojih in ne oblačilih za močnejše ženske, ker jaz to nisem :( Imam samo dolge okončine in velike (.)(.). Normalen V izrez je pri meni že zelo opazen :) No, tu po katalogih pa imajo tudi puloverje, jopice in poletne majčke lepih krojev do mojih velikosti in zelo sem srečna, da dobim, kar mi je všeč. Pa še ni isto, kot nosi cela LJ - kjer so ljudje kot kloni iz Zare in HM. papa, katka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti