16. mar 2007 19:37
Ja, zanimive so vse tele izkušnje. Saj sem že rekla, jaz imam srečo, da imam dobre že 10 let. Sem tudi VIP kupec in mi ni treba več plačevati izdelkov ob prevzemu, enostavno naročim fuuuullll stvari in dobim ogromen paket, oblačila pomerim in potem obdržim kar mi ustreza, ostalo pa nazaj brez stroškov. Potem dobim položnico za izbrane zdelke. Sem zadovoljna tudi s kvaliteto in zmernimi cenami, vsaj zaradi moje postave, ko težko dobim cunjice.
Meni je ta način zelo po volji, ker v trgovinah ne dobim nič zase, ker nisem po ustaljenih merah. Visoka sem 180 cm, krila niso problematična, ker sem okrog pasu in bokov standardnih mer in tudi 10 cm krajša kiklica je v redu :), hlač ne dobim nikjer, razen v nekaterih trgovinah s podaljšanimi hlačnicami, pa da so v pasu "normalne". Zgornji deli pa - grozota. Imam košarice 95C in to še ne vem kakšen ženski XXXL ne gre skozi, govorim o bojl mladostnih krojih in ne oblačilih za močnejše ženske, ker jaz to nisem :( Imam samo dolge okončine in velike (.)(.). Normalen V izrez je pri meni že zelo opazen :)
No, tu po katalogih pa imajo tudi puloverje, jopice in poletne majčke lepih krojev do mojih velikosti in zelo sem srečna, da dobim, kar mi je všeč. Pa še ni isto, kot nosi cela LJ - kjer so ljudje kot kloni iz Zare in HM.
papa, katka