Neckermann

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

5. apr 2007 13:47

Tudi jaz sem med tistimi, ki naročajo pri Neckermannu, večino naročenih stvari dobimo. Kvaliteta je primerna, najraje naročam perilo. Ampak sedaj so bile sinu všeč neke majce in srajce, nekaj malega se ne splača naročati, tako še jaz izberem dvoje športnih hlač za sebe. Včeraj sem od petih naročenih stvari dobila tri, majica za sina je preozka (majhen kroj ali številka), ene moje hlače imajo luknjo oz. so raztrgane. Tako bom obdržala samo ene dolge hlače zase, dve stvari bom sedaj odnesla na pošto, da jih vrnem. Tokrat sem si s kataloškim kupovanjem naredila samo dodatno delo in se sprašujem, ali mi je res tega treba, saj je v Mb dovolj trgovin, kjer izdelek poskusim in se zanj odločim ali pa tudi ne. Ali je kupovanje po katalogih sploh smiselno? Včasih verjetno je, drugič pač spet ne. Tako, malo sem se načvekala, ampak v tem času bi pa že tudi prišla do pošte in nazaj. Imejte se lepo in naj vam vsa naročena oblačila lepo pristojijo. riba-ribica

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

5. apr 2007 14:12

Priv in tabina.Kje sta dobili naslov za La Redoute? Me zanima pa prvič slišim. Hvala za odgovor! ham-njam

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

5. apr 2007 14:20

tudi jaz sem naročila pri la redoute za otroka. Od kompleta sem dobila samo hlače, klobuček pa šele po dveh mesecih, ko je bilo poletja že konec. tam je dobavni rok tri tedne - ker so mere manjše od naših, so bile hlače malemu skoraj že majhne, pa jih nisem poslala nazaj, ker bi čakala spet en mesec na njih in bi bilo konec poletja, so bile pa res tako lepe, da mi jih je bilo škoda, da jih nebi imel. No na srečo bodo itak prišle še prav... matilda

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

5. apr 2007 14:26

ena mš: če imaš srečo se zdaj ravno na desni strani tega okna pojavlja banner za La Redoute, na katerega sem jaz kliknila in dobila link ;) http://www.laredoute.si/ Tako sem si naročila ta tanek katalog. Sedaj pa sem v pričakovanju, saj sem oddala spletno naročilo. LP tabina

ena mš  

5. apr 2007 16:27

Hvala tabina. Nisem opazila, ker imam okno kulinarike take velikosti, da me reklame ne zezajo. lep dan! ham-njam

ena mš  

5. apr 2007 17:04

Tabina,sem poklicala in bo treba čakati mali katalog okrog 14 dni. Pa da vidimo! ham-njam

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

5. apr 2007 18:41

Jaz sem katalog naročila tukaj na kulinariki,bomo videli kako bo ,ko pride.Pri Neckermanu pa naročam samo posteljnino ,pa kaj za v kuhinjo,ker za obleči raje probam ,kot da vračam nazaj.Posteljnina je kvalitetna in lepo zašita. lp goga

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1305

5. apr 2007 20:30

Jaz swm tudi kdaj pa kdaj kaj naročila preko Neckermana. Delim izkušnje z vami (negativne), sodu pa je izbila dno pošiljka, v kateri je bil mlinček za začimbe. In ker vsako kupljeno stvar najprej operem ali v tem primeru pomijem, sem opazila, da so v strojčku ostanki nečesa zelenega, najbolj verjetno peteršilja. Pa kdo ima koga za norca? Jaz imam katalogov zadosti! Lp Dolores

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

5. apr 2007 22:06

saj res, kar drugi vrnejo, verjetno pošljejo komu drugemu? Kaj pa spodnjice in kopalke... sem že doživela, da so jih ljudje probali na golo kožo... ma tudi če jih operem, jih nebi oblekla matilda

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

5. apr 2007 22:25

Jaz pa kar ne zberem korajže. za naročilo preko katalogov. Raje grem v trgovino in obleko poskusim, kako mi sploh pristoji. No mogoče, če bi bila moja postava bolj idealna in ne velikost 42,pol bi mi vse pristojalo. Me pa moti to, da tudi v trgovinah, ni veliko izbire, ostajajo samo št. 38 in 36. Enkrat sem naročila nekaj oblačil za sina. Ker je trajalo zelo dolgo, smo odšli po nakupih, saj ni imel kaj obleči. Kakšen mesec kasneje pa pride pošiljka. Hvala lepa ne potrebujemo več. Pa so imeli zastonj stroške s pošiljanjem. Zato pa lahko dajo potem v naslednji katalog razprodano blago, le koliko se jim ga vrne ? LENČA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti