Pekarna vrhnika, črnuče
Hostijo daš na torto kakršno želiš, po potrebi jo lahko tudi obrežeš. Glede velikosti pa, mislim, da je format A4. Slikico ti lahko tudi povečajo, vendar ne morejo čisto točno določiti velikost. Zato je bolje, če sliko povečaš v fotokopirnici in prineseš že določeno velikost.
stanaJaz sem bila tudi tam, je bilo treba izkoristiti priložnost, da sem prosta pred 16. uro.
Loni Makaroni| *T*A*N*J*A* je napisal/a: |
| Pozdravljene! Glede te teme, slika hostija - bi mene zanimalo. Ali lahko to dlje časa stoji - npr. da daš narediti 1 mesec prej? In zanima me še - Ali se da to dogovoriti z njimi, da pošljejo po pošti? Hvala za odgovor. *T*A*N*J*A* |
Zagotovo bo zdržalo tudi dlje. Saj take hostije prodajajo tudi v navadnih trgovinah že natisnjene, pa jih ne naročajo za vsak dan sproti. Jaz imam eno v omari že vsaj pol leta, rok uporabe je do leta 2012.
Če želiš, da ti pošljejo po pošti, jim pošlješ fotografijo, največ A4 velikosti, zraven pripišeš naslov in telefon, če te rabijo še kaj vprašati. Tako so mi rekle prijazne prodajalke v trgovini. Žal za ceno nisem vprašala.
matildaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Jajčevci z rižkom