Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Tudi jaz sem imela težave z mastnimi lastmi, ker mi lasje štrlijo na obraz in si jih nenehno popravljam nazaj, delam čopke včasih pozabim da imam namazane roke s kremo.![]()
Mi je prodajlka v Sanolaborju priporočala koprivov šampon(naravni-firma logana) cena okrog 6 eur. Lahko si pereš vsak dan!
Volumenska trajna?Moja mama jo je nekajkrat dala.Je kot navadna,samo malo manj je nakravžana.Meni ni bilo všeč.
ena mšBolj ko pereš bolj dražiš lojnice ,zato se tudi lasje bolj mastijo,poskusi si prati tako da prestaviš na tri dni,saj čez vikend če ne greš nikamer.Za tako pogosto pranje uporabljaj čim bolj navaden šampon ,vsi ti šamponi ki so za različne namene so preveč agresivni za tako pogosto pranje.
Volumenska trajna se zelo razlikuje od navadne,razlika v navijalcih,preparatu,kvaliteti lasu po trajni.
Poznam nekaj frizerk ,ki so rekle da tega preparata sploh nimajo, lahko pa naredijo volumensko trajno kar z navadnim preparatom samo da dajo večje navijalce in pustijo krajši čas.
Med volumensko in navadno trajno je zelo velika razlika če je narejena pravilno in z pravim preparatom.
rdeča kapicaEna mš, jaz si vsak dan dam kanec šampona. Samo, v celem tednu mogoče pol toliko, kot mi ga frizerka da enkrat, pa samo enkrat šamponiram, pa nič lasišča ne drgnem. V minuti ali dveh sem gotova. Samo zbrišem, nič drugega, ko sem sveže postrižena, počešem s prsti, sicer z glavnikom.
Lekarniški šampon Freederm sem pa včasih uporabljala.
Jaz si perem lase skoraj vsak dan že 15 et, pa imam še vedno zdrave... Pa pobarvane imam tudi. Res pa je, da vedno na sfrotirane lase nanesem malo regeneratorja in ga ne spiram. Vem, da to dodatno masti lase, ampak saj si jih zvečer itak umijem! In spat grem kar z mokrimi... Moj problem je v tem, da mi začnejo lasje hitro smrdeti, saj veliko migam, zato je res edina varianta tuš!
Prijateljica, ki ima enak problem, je poskušala s tem, da bi lase manjkrat oprala. In rezultat? Kar naprej je bila štrenasta, neurejena, tako da ne verjamem v te metode.
Se mi kar zdi, da imamo vse enake probleme...
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Polnjene paprike