Pozdravljeni!
Zanima me kaj naj naredim, da moji lasje ne bodo več tako mastni, saj si jih moram prati na vsaka 2 dni v tednu in kaj naj naredim da bojo moji lasje imeli večji volumen?
Že v naprej hvala
Lana
Pozdravljeni!
Zanima me kaj naj naredim, da moji lasje ne bodo več tako mastni, saj si jih moram prati na vsaka 2 dni v tednu in kaj naj naredim da bojo moji lasje imeli večji volumen?
Že v naprej hvala
Lana
Tudi jaz sem imela včasih probleme z mastnimi lasmi, ampak odkar si lase barvam, s tem nimam več težav. Meni je zaradi teh problemov barvanje svetovala tudi moja frizerka. Predvsem posvetlitev oz. svetli prameni res razmastijo lase.
Glede večjega volumna, pa meni šamponi za večji volumen niso nikoli pomagali. Zato fen in krtačo v roke, pa navijaj.
Lp,
pikica82
za volumen lahko uporabiš preparat od schwazkopfa (ne vem, če sem prav napisala). Pride taka krema, ki jo naneseš na mokre lase in nato posušiš s fenom. To bi ti tudi lahko malo "izsušilo" lasišče.
Drugače pa pravijo, da si mastnih las ni dobro negovati z močnimi šamponi proti mastenju, ker ti preveč izsušijo lasišče, ki reagira tako, da se še bolj masti.
matildaOjla!
Sama sem se vdala v usodo glede mastnih las. Imam jih pobarvane na rdece (originalno so svetlo rjavi), vendar se isto mastijo in tako jih perem 3 krat tedensko (ponedeljek, sreda, petek). Imam vsaj vedno občutek svežine. Glede volumna, pa zame velja isto kot za pikico. Fen in okrogla krtača, bolje pa se oblikuje tople .
LP M.
MetaPoskusite narediti oblogo z Kano.Meni je isušila lasišče pa tudi volumen je večji.Težava je v packanju in obloga je potebna približno 1x na mesec.
ena mšKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Jaffa torta