Jade, danes je tvoj dan!!!

Čez 9 dni . jade
Jade, mogoče bo pa za novo leto kar privriskal ven. Kaj praviš? LP! fakin712
mende ja ne? Kaj, če bodo tolk v rožicah in mi še kakšnega "podturijo", da je moj? jade
jade je napisal/a:
mende ja ne? Kaj, če bodo tolk v rožicah in mi še kakšnega "podturijo", da je moj? jade
LP! fakin712
Jade, čeprav z zamudo pa vendarle. Vse najboljše in veliko zdravja (v novem letu) tebi in tvojemu otročičku. Pa bomo imeli še enega kozorogca . Vse naj naj alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 26. dec 2006 09:53:40
A je že prepozno za voščilo, soimenjakinja? Menda ja ne, sem odrezana od interneta, no! Na zdravje in še na mnoga leta, za vaju oba, pa da bi čimprej držala novo štruco v rokah! LP cervus
Tudi jaz ti želim Vse naj naj. Velika zamuda, pa vseeno. Naj ti bo sreča naklonjena... biba
Draga Jade tudi najlepše želje z moje strani, želim ti lepo praznovanje v krogu svoje družine. Želji se pridružuje tudi Lavra. stani
Jade tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam, ki so že bile zapisane in ti želim VSE NAJ, NAJ..... Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti