Pralni oreščki

Kako pa opere madeže od potu. Ali vonj ostane? Suzi
Kaj pa vem se nobeden ne poti toliko. jade
Jaz perem tudi mozeve sportne majice in so vedno lepo oprane in ne smrdijo. Jerneja USA
Jade, a potem sploh ni potrebno uporabiti mehčalca? Kakšen vonj pa ima perilo, ko je suho? Hvala za odgovor. LP! fakin712
Perilo je brez vonja. Če hočeš, da diši lahko dodaš malo eteričnega olja (par kapljic) na vrečko v kateri so oreščki. Si moram tudi jaz nabavit eterično olje pa ne vem, če se sploh dobi kje v Litiji. jade

Misliš, da ga v Merkurju nimajo? A mora bit kako posebno eterično, ali je tisto v malih stekleničkah dobro? Takšno olje sem videla v Merkurju v Litiji.

LP! 

fakin712
Jaz sem kupila tisto v ta malih steklenickah in samo par kapljic lepo odisavi perilo. Jerneja USA
Jade, kdaj pa pobereš vrečko z oreščki iz stroja? Skupaj z ostalim perilom? Ali ti oreščki med splaknjevanjem ne delujejo? katjushka
Pa tudi to me zanima,če daš par kapljic na vrečko,kako da se ne izpere pri izpiranju?Mogoče grem danes v nabavko. ena mš
Jade, tudi mene zanima, kdaj vzameš iz stroja oreške. Pred izpiranjem, ali potem s perilom vred? Po moji logiki delujejo ti oreščki skupaj s toplo oz.vročo vodo in nimajo enakega učinka v stiku z mrzlo vodo, ko se perilo izpira. Se motim? ZIMA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti