Vrstni red peke piškotov za praznike

no, janeževe kapice uspele. problem je bil samo v mletem janežu, ki ga nisem nikjer našla. Pa celega mi tudi ni uspelo zmleti. In moja rešitev - uporabila sem janežev čaj (sicer je bil mix in so zraven še druge zelišča), ampak kapice so uspele. PS. matilda, čaka te ZS klavdija
Ali je kdo že kdaj naredil medeno hišico in kakšen je bil rezultat? Pa kakšno fotko prosim!!! Lp, Asja
Lani je bilo veliko debat o hišicah, malo pobrskaj, vidim da imaš pluska. Aki
mamamia,hvala ti,za recept in janeževe kapice v sliki! Me pa še nekaj zanima,kje se da kupiti mleti janež,če se ga da? Hvala in lep pozdrav nevica
Če si iz Ljubljane, ga imajo pri "sosedu" v Šiški (Mercator -hipermarket). Lp, kobra 1
kobra 1,hvala za hiter odgovor! Lp nevica
uporabila se kar janez v zrnu,a sem ga zmlele v kavnem mlinčku Bernarda
včasih se je dobil mleti janež v lekarni. Aki
Mene tudi zanima, ali morajo biti te kapice čez noč na hladnem ali na toplem, predno jih spečem. Danes bi jih pripravila, pa rabim odgovor, da ga ne bom polomila ZIMA
Kaj pa če bi janež preprosto v možnarju zdrobil,saj bi bilo tudi dobro,kaj ne?? val

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti