15. okt 2017 10:40
Kar pomeni, če je kaj novega te vrže puščica na konec (oziroma na novosti), če pa ni nič novega, sklepamo, da te zanima tudi prvo sporočilo in te pošljemo na začetek. ;-)
15. okt 2017 10:40
Kar pomeni, če je kaj novega te vrže puščica na konec (oziroma na novosti), če pa ni nič novega, sklepamo, da te zanima tudi prvo sporočilo in te pošljemo na začetek. ;-)
17. okt 2017 15:12
Glede teh fotk na ZIDu imam pa tudi jaz vprašanje. Če slikam s fotoaparatom je slika tu na Zidu dosti večja, kot tista, ki jo slikam s telefonom. Če kliknem na to telefonsko sliko se nič ne poveča, zmanjša se. Morda je sijasaja pri svojem vprašanju tudi to mislila? Morda moram pa samo kaj drugače naštimat, pa tega ne vem, ne znam.....
.
Hvala Jernej, za tvoj čas, ki sem ga vzela s svojim vprašanjem.
17. okt 2017 15:17
Ja seveda, odvisno je kako imaš nastavljen telefon, če imaš nastavljeno da ti slika na majhno ti sliko pomanjša. Klik na sliko jo poveča/pomanjša v pravo velikost posnetka (razen če je prevelika da bi bila v zaslonu jo zmanjša).
Če je telefon novejši, lahko nastaviš velikost/kvaliteto, pri starejših je pa žal tako da so slike manjše ...
17. okt 2017 15:28
Hvala Jernej. Sej sem vedla, da moram nujno dobit nov telefon ![]()
![]()
17. okt 2017 15:42
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
25. okt 2017 20:20
Na forumu so se postavila vprašanja kdo odloča o uvrstitvi receptov v zdrave recepte?
25. okt 2017 21:03
Pozdravljen, Jernej, na Zidu ne deluje odpiranje starejših komentarjev pod fotkami (uporabljam Google Chrome & Internet Explorer).
Vnaprej hvala in lp![]()
25. okt 2017 22:42
Ja, sem pravkar ugotovila tudi jaz, ko sem skušala pogledati, kaj se je dogajalo v dnevih, ko sem manjkala. ![]()
![]()
25. okt 2017 22:59
Trixi: uredništvo
Komentarje bom pogledal.
26. okt 2017 1:29
Napaka na zidu je odpravljena, hvala za opozorilo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Burek z lahko solato