Vprašanje za jerneja (administratorja)
| tamci je napisal/a: |
| Mene pa zanima ali se da kako narediti, da bi recepti ki so bili najbolje ocenjeni npr. 67 obisdkovalcev je ocenilo recept s 4,9 nekako bolj vidni? tamci |
http://www.kulinarika.net/recepti.asp
Ti rubrike na tej strani res ne zadoščajo, tamci? Ena prikazuje najbolje ocenjene recepte......
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
Nekaj dni že opažam, da so "najbolj vroči recepti tega meseca" ažurirani tako, da so dejansko "najbolj vroči recepti tega dneva", torej števec začne ogled posameznega recepta šteti vsak dan na novo in ne le s 1. v mesecu.
Sej po moje je bolj prav tako, kajti so se prej odpirali le vodilni, in le vodilni so imeli ogromno ogledov, zdaj pa pridejo na vrh djansko, ali skoraj vsi, vendar ni več tako zanimivo, to je moje osebno mnenje!
Sem vidla da je vprašanje za Jerneja![]()
ampak sem želala povedati tudi svoje mnenje
Anamarija ![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 26.okt 2009 07:25
Jernej, prosim za pomoč!
Tako mi piše ko odprem klepetalnico:
Notice: Undefined index: uporabnik in D:Inetpubvhostskulinarika.netsubdomainswww2httpdocslabframeset.php on line 5
Pozdravček!
| anamarija1 je napisal/a: |
Sej po moje je bolj prav tako, kajti so se prej odpirali le vodilni, in le vodilni so imeli ogromno ogledov, zdaj pa pridejo na vrh djansko, ali skoraj vsi, vendar ni več tako zanimivo, to je moje osebno mnenje! |
Anamarija, se strinjam ![]()
Samo bo pa potem treba spremeniti napis, da bodo "najbolj vroči recepti dneva".
Sporočilo je spremenil(a) Katja D dne 26.okt 2009 08:19Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jernejeva sadna torta s smetano

Lazanja z bolonjsko omako