Aha odpreti temo. Morda je bila kakšna napaka, ker delam na lažji moderaciji foruma in je bilo morda kaj narobe. Zdaj ni več, sem se odjavil in lepo odpiram teme.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeAha odpreti temo. Morda je bila kakšna napaka, ker delam na lažji moderaciji foruma in je bilo morda kaj narobe. Zdaj ni več, sem se odjavil in lepo odpiram teme.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeTerezija: Klikni na koš ki je zraven sporočila. Sem preskusil kot administrator in kot navaden uporabnik in je lepo izbrisalo.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeMeni dela. Lahko točno napišeš katera polja izpolniš v iskalcu?
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeNi delalo če si želel iskati tudi po sporočilih, ne le po temah. Hvala za opozorilo.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeVem za ta problem, ocene bodo odstranjene. En recept se naj ne bi dal večkrat oceniti, vendar obstaja "luknja", ki to omogoča. Ravno jo krpam ;-)
Brez mnenja pa se ne da, mnenje je Rimljanka od te članice v temah izbrisala, ocene pa ne ker pravim, najprej se krpa luknja, potem bom odstranil ocene.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Enostavna zelena juha