| dragička je napisal/a: |
Vikica, Naor "...Najbolje zdravilo proti tašči..."... Povem samo nekaj - uboge vaše mame, da imajo take hčere.
Pozdravček! |
Niso vse tašče zlate in niso vse snahe slabe.
lp
cervus| dragička je napisal/a: |
Vikica, Naor "...Najbolje zdravilo proti tašči..."... Povem samo nekaj - uboge vaše mame, da imajo take hčere.
Pozdravček! |
Niso vse tašče zlate in niso vse snahe slabe.
lp
cervus| naor je napisal/a: |
| Bila je sinova izbira in ker imam zelo rada svojega sina, sem a priori sprejela tudi njo.naor |
Točno tako.
Druge možnosti po moje ni. ![]()
![]()
![]()
![]()
Da še malo zasmetim: Tista Pestnerjeva pesem (ne vem, kdo je avtor besedila), Mati bodiva prijatelja, je po moje čisto zgrešena. Vesela sem, da sina nisem vzgojila tako, da bi ba bilo "strah" zapustiti moje naročje in odleteti iz gnezda. Ali, če obrnem sporočilo, moža, ki bi se preveč držal maminega krila, nikakor ne bi hotela imeti.
| Yvette je napisal/a: |
| Tiste, ki imate dobre tašče, jih cenite, kajti take so redke kot in dragocene kot zlato. Yvette |
| Yvette je napisal/a: |
| In otroci, snahe ter vnuki vas bodo imeli radi in spoštovali - vedite, da se boste nekoč postarali in takrat boste VI najbolj potrebovali pomoč in družbo snah, otrok in vnukov. - mnogo tega sem že videla in verjamite mi, ničesar kar storiš drugemu (snahi) slabega se ne pozabi z leti - in na koncu bo morda prav ona skrbela za vas (če bo sploh hotela)! Yvette |
" ... snaho pa, da sprejmejo takšno kot je! ..."
Dodala bi le še to, da bi tudi snahe morale tašče sprejemati takšne, kot so.
Skratka, ena drugo naj sprejemeta, kakršni pač sta, pa bo. Tudi sem za enakopravnost.
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ribja juha s testeninami

Mandljevi piškoti