Oh te tašče
Vendy, zakaj si spet začela!
Dva dni mi je šla po glavi, včeraj sem imela mir, danes si jo pa že spet od jutra žvižgam...Najbolj hudi verzi:
Rad bi ti rekel, da bom tu ostal, ob ognjišču tvojem....vem, ko bom od mize vstal, zajokala boš....
In cvetka vseh svetk: V ognju druge ljubezni, tvoj otrok postaja mož...Zadnjikrat vzemi me v naročje.....Picture this: 30 let star sin sedi mami v naročju...
![]()
![]()
Ojoj, besedilo je po internet virih napisal Dušan Velkavrh![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VL4CzcXXt8w - da ne boste samo govorile o njej, evo, grozljivo dobro besedilo - sicer je poudarek na grozljivo, ampak ne bomo dlakocepili, ne! Poleg tega so se v tistih časih, ko je ta pesem nastala, poročali bistveno mlajši kot sedaj - tako da, Vanja, otroček, ki sedi mamici v naročju, ni star 30 let, pač pa ene 21, kar je celih devet let mlajše in v današnjih časih verjetno še sprejemljivo ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Mogoče ga je pa Dušan Velkavrh napisal iz čiste zlobe in so za hec dali na trg, ljudje so jo pa kar pograbili, a, ste kdaj pomislile na to? Torej tista fama o posesivnih mamicah sinčkov mora kar držati, se vam ne zdi???? (uh, ni prostora, da bi prilimala vse zlobkote, ki so zdajle v moji glavi
).
lp
cervus| japaja je napisal/a: |
| Samo preverjam: tisto je bila moževa mati? japaja |
Elčiiiii
dear. JAz sem mojega upecala, ko mu je bilo 22. Si ga kar ne predstavljam, da bi se z mamo takole jokal in se ji opravičeval, ker odhaja od nje. Nah, raje ne govorim, kdaj je že on v resnici odšel z doma, ampak to paše v čist drugo temo.
O Pestnerju, njegovem glasu in posluhu pa seveda nimam kaj negativnega za povedat. Ta je v kategoriji zase, svetovno gledano.
![]()
No, Privšek je naredil kar dobro melodijo. Kar noče iz glave.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Biskvit s slivami

Bretonske palačinke