jaaa.. ženske pač rade gledamo moške :DD ma ne, resno, to je že psihološko vprašanje. kaj velik se na to ne spoznam, tudi bara ne gledam veliko. sem pa mnenja, da lahko več ženskam kot moškim pripišemo zavist, celo zlobo. Tako, da: ženske, ki glasujejo koga izločiti verjetno žene tudi nevoščljivost ali kakšni podobni občutki (mnogo žensk bo lažje prenašalo moškega, ki je tečen, kot žensko, ki je tečna ali antipatična, to je čist logično) - tu imam v mislih Katjo (ki je sicer ne poznam, samo meni je pač že na videz antipatična, pa kaj čmo). Moški pa mogoče bolj gledajo ostale moške kot vzornike in glasujejo za tistega, kao "kolega, ti si car", ne moremo pustit, da te ena babnica premaga... Moški so veliko bolj odprti do drugih moških kot ženske do ostalih žensk.
No tok po moji kmečki logiki:)
Glede volitev in splošnega "vladanja" moških na položajih: stvari se spreminjajo, mimika, leta in leta smo rabili, da so ženske sploh lahko volile... počasi gre na bolje, ne moremo pa pričakovat, da bo iz danes na jutri slika čisto drugačna.. (even Rome wasn"t built in a day;)
Scorpy
Sporočilo je spremenil(a) Scorpy dne 16. okt 2006 19:31:43