28. nov 2006 17:55
Preberite si tole. Jaz sem brez komentarja.

Pretepena varuška 28.11.2006 16:15
Polulan, pokakan in pretepen z naloge.
Gregor se je z naloge, na kateri je moral paziti na tri fantke, vrnil povsem razdražen: »Znorel sem! Ni blo hujšega kot je to! To so barabe!«
Špeli in Emilu je razložil, kaj vse je doživel. In tega ni bilo malo. Povedal je, da ga je takoj po prihodu najstarejši izmed hiperaktivne trojice udaril na razbolelo oko, udarec pa je menda padel tudi na njegova usta, poleg tega so ga ščipali.Sedemletnik je med drugim skoraj povzročil nesrečo: »Vžgal je avto brez sklopke… Mamo je skoraj kap!« Po tem, ko so se skoraj zaleteli v blok, je fantič pobegnil v avtopralnico: »Ne vem, kaj da bi gledal! So mi začeli bežat, je šel na cesto najstarejši!«Emil je opisal podobno izkušnjo s svojim nečakom: »Za sekundo sem ga spustu, pa je šel na najvišje drevo. Ko sem ga šel iskat, nisem po tleh isku.«Špela je predlagala: »Daš mu kastrolo na tla.« Emil ji je razložil: »Pa to ni mačka!«
Špela je menila, da je lažje, če moraš varovati več otrok hkrati, vendar se Gregor in Emil nista strinjala, nakar je BARovka izjavila: »Na štriku jih maš.«Gregor pa se je izpovedoval naprej: »Veš, kaj so mi delali! Za nogo so me vlekli. Enemu se je lulalo, eden se je šel kopat, pa ni bilo vode v stanovanju. Mi je zaprl vodo cele bajte, sem ga mogu iskat, ventil. Je reku, da ni bil on… Po celem bloku so mi bežali, sem se moral opravičevati sosedom… Kokice je raztresel na tla, po stenah je mel špagete…« Menda je po stanovanju letela tudi rdeča pesa, ob tem je Gregorju uspelo zakuhati golaž in "pašto".Emil je menil: »To so brihtni otroci… Njemu je dolgčas… To ni narobe, to je kul otrok.« Gregor pa je stokal: »Ma temu je preveč dogajalo.« Menda so vanj in v televizijsko ekipo metali kamne. Najstarejši pa naj bi prav po piromansko likal tla, da bi se vnela.Gregor je pomislil na to, da bi jih peljal v vrtec. Mama treh otrok je bila menda na balkonu. Ko ni zmogel več, jo je prosil, naj jih pride krotit. Nekaj časa je moral tudi sam preživeti na svežem zraku, saj so ga fantiči zaklenili na balkon.Edina stvar, ki ga je menda razveselila, je bila izjava pri kosilu: »Gregor je v redu, ker je velik.«
©24ur.com Vse pravice pridržane

fakin712