Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Ja sigurno, da so prišli zaradi denarja. Zakaj pa bi se drugače prijavljali lepo vas prosim. Grega laže, kot pes teče in dvakrat enako ne pove. Najbolj pa je korajžen ob enih zjutraj, ko z Emilom štejeta denar in je še pijan povrhu, pa klobasa takšne bolane stvari, da niso za nikamor. Meni gre Grega na živce pa pika in to že od prvega dne, ko sem ga videla. Ne morem pomagat ampak, po vsem kar sem v živo videla, je poden od podna. LP! fakin712
Je pa res, da Emilu priljubljenost pada... Škoda, čeprav še vedno verjamem, da bo zmagal. Gregorjevi gor ali dol, odločitev bo padla v soboto. jasna
Emil je eni ženski, ki je naročala pri Gregorjevi ekipi rekel, zakaj mu ni rekla naj zgine. Tolko o poštenosti Emila. Pravi hinavec je. Je pa ta del v četrtkovi oddaji nekje 22.30 (čas). Potem pa je tak pogleda,l če ga kamera snema. gianja
Ja, jst sem tud to vidla. Skrajno nesramno. Je pa ona rekla, da jo je Gregatov natakar "prisilil", da je naročila pri njemu. Mislim, halo????!!!!!! alexis
vsi glasujte za gregorja!!! pppp
Odločitev je moja. Jaz glasujem za Emila! gogy
jaz tudi glasujem za gregorja. vegeterianka
jaz pa za Emila. ami
Jaz sem tudi za Emila!!! Marna
Jaz pa za Gregorja. alexis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti