Meni ni čisto jasno, kaj pravzaprav pričakujete od teh ljudi. Vsi so prišli z namenom, da se bodo zabavali in poizkusili priti do konca-do 12miljonov. Ne vem kakšne načine bi vi ubrali za dosego teh ciljev - skoraj vsi so mi bili po svoje všeč, vsi so se morali odločati o plusih in minusih in če Micki ni bilo všeč, da je ta ali oni dal minus osebi, ki je bila tej Micki všeč, potem je bil podeljevalec minusov hinavec, presranec itd itd..... Le zakaj - Klemen je jasno in glasno rekel, da mu Špela ni všeč (razloge verjetno pozna le on) in logično je bilo, da bo poleg nje posedel kandidata, ki je po njegovem močnejši in sposoben izločiti Špelo. Natanko tako bi se odločali ostali, če bi imeli to možnost... Res ne vem, kaj naj bi bilo tisto, kar dela v tem drugem delu Klemna drugačnega...Klemen je bil ves čas zadržan, razsoden in mogoče kot tak, ni sodil v to druščino.
Zelo podobno vidim jaz Špelo. Ves čas sta po svoje odstopala od ostalih - koncept samega showa pa takim ljuden najbrž ni najbolj naklonjen in dejansko bi bil živ dolgčas, če bi bili vsi kandidati taki.
Edini, ki mi zares ni bil všeč od prvega trenutka, ko se je prestavljal, je bil Žiga - in potem sem iz tedna v teden spoznavala, da res ni po mojih merilih - nadut, agresiven nesramen in ne vem kaj še... No ampak to so moja merila in imate vso pravico ne strinjati se z njimi.
Lep dan še naprej

rrr