Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Kar se tiče pravil in vročih stolov itd, so tekmovalci sami povedali, da vedo vse že prej (za kuverte ne vem). Za vroče stole na primer, vedo že v petek popoldan. Preverjeno, ker je napisal Emil v blogu. Ne bi rekla, da jim v režiji dajejo točne napotke in navodila, kako naj se kdo obnaša, mogoče (po mojem mnenju zelo verjetno) jim dajejo kakšne smernice, ko spoznajo karakter posameznika in tako vse še bolj podpihujejo. Se pravi, da ne grajajo "neprimernega" obnašanja, ampak ga vzpodbujajo, saj to povečuje gledanost! Ti ljudje vendar niso igralci! In sigurno so v očeh nas gledalcev precej drugačni kot v resnici...kamere naredijo svoje, eni se znajdejo bolje, eni slabše. Nekaterim je vseeno, drugi bi radi naredili vtis... Resnico poznajo samo barovci. Ta teden me je presenetila Tina. Vedno je poudarjala, kako je poštena in da vsakemu pove v obraz, kaj si misli ipd ipd... Potem je pa naenkrat postala sladka do Jerija (valjda, saj sta z Žigatom full prijatelja) in mu rekla, da mu ona nič ne zameri, da igra je pač igra ... še pred par urami pa je pihala od jeze... Če sodimo po iskrenosti, je prav, da je šla ven! Grega čedalje bolj kaže svoj karakter in zdravo vzgojo (mislim, da ga je energična mama vzgojila v poštenega človeka) in mi je vedno bolj všeč! Pa Emil in Špela. Nov teden in nova presenečenja!!! jasna
Tudi meni je Grega vedno bolj všeč in če bi morala sedaj izbrat zmagovalca, bi sigurno njega! Ostali mi nekako ne "dišijo"... teya84
Tudi meni je Grega všeč...tisto njegovo čelo...konstantno 3 črte....kot bi gledal morje in valove.... odkrito..... Petra 1
Jasna, tisto kar je Emil napisal na blog, da vejo za vroče stole že v petek popoldne je s tem mislil povedat, da se mora oseba, ki določa drugi vroči stol že v petek odločiti in odločitev tudi napisati na list ter jo tudi oddati vodilnim. Kandidat za drugi vroči stol izve za odločitev v soboto zvečer v oddaji v živo - isti trenutek kot mi :)! LP Alisha
Situacija je bila pač takšna, da se je že vnaprej vedel rezultat (neglede na pisanje listkov že dan prej). Zdaj pa se bo začelo taktiziranje! Upam da bodo bivši beli pametni in vsi dali - eni (isti) osebi in vse + eni (isti) osebi!! gordana
Alisha, najbrž imaš prav. Tina je delovala res presenečena in ne verjamem, da je tako dobra igralka, da bi lahko to od petka prikrivala... jasna
A kdo ve koga so dobili na obisk??? alexis
Sem izvedela, da je prišla prva rezerva noter in to naj bi bila Tinina sestra dvojčica!? Sicer ne vem če je 100%, ampak tako se govori. ealy
Baje neka nova Barovka Ines... tako piše na strani, komentarjev še ni, posnetkov tudi ne... ( v službi pa ne morem on line gledat...)...
Res je,prišla je Ines, Tinina sestra dvojčica. Jaz sem prvo mislila, da je Tina. Natty Sporočilo je spremenil(a) Natty dne 06. nov 2006 10:06:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti