Bar2 - za tiste ki ga gledamo

za katrco so dobili 600.000.tako da veste!! DANICA REŽONJA
Joj, , Grega bo listke žrebal (kgoa bo dal na stol), pa bo, kar bo.... Najboljše mu je povedal Emil, ki je rekel, da s tem ne bo prevzel nobene odgovornosti... S tem bo tudi Gregu počasi padla priljubljenost
Saj mu je že. Samo še 13%. Špela 17%, Klemen 21%, Emil 22% in Jernej 26%. Kdorkoli bo že šel na drugi stol bo kriza. Kaj lahko se zgodi, da bo Jernej ostal. Julija
Mogoče pa priljubljenost na internetu ni tak pokazatelj, da bi na osnovi tega lahko sklepali, kdo bo šel ven. Npr. Gašper je letel, pa je bil daleč prvi... jasna
Jaz tudi gledam priljubljenost na internetu in menim, da verjetno res ni pokazatelj, kdo bi lahko šel ven. Letos sem si želela, da bi zmagalo dekle, saj bi morale punce skupaj držat a ne? Očitno ne bo tako in vse bolj sem prepričana, da bo na drugem stolu Špela. Pustimo se presenetiti. LP fakin712
IN BAR ZAPUŠČA .................JERNEJ. JEEEEEE darja2
No, pa je res šel. Dober nateg je bil s tisto črno kuverto! Sem mislala, da bojo Klemna kr ven poslal. vanya
prvič sem tudi jaz glasovala za špelo ......... in bar zapušča.....JERNEJ ,JEEEEEEE selce
joj fulll sem vesela da je ostala Špela ....ker mi je punca res postala zelo simpatična in tudi zadnje dva tedna se je malo uživela v družbo....samo naj mi nekdo pove ali ni ta teden ona pila alkohol v stanovanju, ker baje ne pije alkohola sem bila malo presenečena, da sem videla, da je z njimi zvrnila neko žgano zadevico? ali je ona samo na videz imela nekaj v kozarčku drugi pa pravo pijačo?! vegeterianka
Aleluja končno je edn pametn šel vn :D:D:D:D tamalaursa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti