Jabolčna torta
Ker je biskvit vlažen, zato. Vsekakor vsebuje več vode kot tičino masa, zato bo vod prehajala vanjo. Razlog je preprosto - difuzija. Saj, če v vlažen zrak obesiš suho brisačo, se bo navlažila, nasprotno pa se bo vlažna na suhem zraku posušila, vlažna v vlažnem pa se ne bo.
Jaz torto prelijem s čokolado, potem pa dan gor tičino.
Nam je tako boljše. Ker ima potem tičina okus po čokoladi
.
Ojla.
Ti lahko jaz povem... stana.r ima sprej za torte z Amerike (stana, če ni tako, me popravi, prosim).
Jaz sem podoben sprej kupila na Brnčičevi. Imam modrega (meni ni nič posebnega) in še enega - na deklaraciji piše barvilo v pršilu (srebrna). Ta pa je kar fajn. Ampak nikaaaaaaar ga ne uporabljaj v stanovanju. Če ga boš kupila, pojdi torto špricat na dvorišče. Jaz sem špricala v kuhinji, pa so bile v dnevni sobi omare bleščeče. Saj v božičnem času je prav lepo ![]()
Zlato bavo pa imam ravno tako iz Brnčičeve. Je v mali plastični posodici z belim pokrovčkom. Zlate barve. MALO jo razredčim z vodo. Na moji torti piše MEPI
. Napisala pa sem s tankim čopičem.
Zadnje čase pa se poslužujem baru v gelu. Se z nijmi super riše. Prinesla pa mi jih je ena super članica s Sve i Svašta.
Mislim, da sem ti odgovorila.
Pozdravček.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Rumove kocke