Gratinirani fuži s sirom in pršutom
| JanisJoplin je napisal/a: |
| No, ne rabim ravno nasveta, me pa zelo zanima vaše mnenje glede okraševanja tort s tičino maso. Meni so sicer take torte zelo lepe, ne zdijo pa se mi "jedilno privlačne". Ko gledam nekatere vaše fotografije tort, mi kar vzamejo sapo, ampak vseeno pa me nekako ne prime "Uuuu, to torto bi pa js jedla", ker mi itak zgleda kot ena plastika (brez zamere). Sama še nisem delala torte s to maso, čeprav me je že zamikalo, ampak vseeno se mi zdi slastna tista smetana in čokolada na vrhu, ki prav draži brbončice:P Vaše mnenje? JanisJoplin |
A ni s tem tako, kot z obleko, ličenjem, nakitom.... Saj bi se lahko za kak posebej svečan dogodek preprosto oblekli, sploh ne ali komajda kaj naličili,.....pa tega ne storimo. Zakaj že? Mizo posebej lepo pogrnemo, v vazo damo izbrano cvetje,....
Torta za posebno priložnost nikakor ni samo v funkciji hrane. In z njo je enako kot z obleko, ličenjem, lepim prtom in porcelanom, šopkom na mizi.
Tako to vidim.
| rimljanka je napisal/a: |
A ni s tem tako, kot z obleko, ličenjem, nakitom.... Saj bi se lahko za kak posebej svečan dogodek preprosto oblekli, sploh ne ali komajda kaj naličili,.....pa tega ne storimo. Zakaj že? Mizo posebej lepo pogrnemo, v vazo damo izbrano cvetje,.... Torta za posebno priložnost nikakor ni samo v funkciji hrane. In z njo je enako kot z obleko, ličenjem, lepim prtom in porcelanom, šopkom na mizi. Tako to vidim. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Sadne rezine s slivami