Enostavna zelena juha
Sicer imam izkušnje samo z okraski iz marshmallow fondanta , ampak na smetani se mi še ni topil .
BernardaLep pozdrav še od ene novinke :)
Prebila sem se čez vseh 99 strani foruma :) , našla polno koristnih nasvetov in se končno opogumila ter naredila nekaj poskusnih tortic s tičino maso. (tukaj so vidni prvi plodovi: http://www.mojalbum.com/epica/tortice :)
Hvala vsem, ki ste svoje znanje delili z ostalimi tukaj na forumu!
Tičino maso sem si zaenkrat naredila sama, me pa mika poizkusiti kakšno je delo s kupljeno. Tako da, če je kdo kupil ogromne količine mase v PV (mislim, da imajo spet akcijo...), se priporočam za kak kg ali dva..
Ker sem delala tudi dvonadstropno torto, sem si kupila "kartone" za pod torto - nažalost so pakirani po 100 skupaj in jih imam zdaj dovolj za eno mini slaščičarno. Če jih kdo rabi, jih z veseljem delim... :)
lp
epica
punce, nekje sem zasledila, da ima po novem PV tudi internetno prodajo. Tičino prodaja v majhnih količinah.
Na žalost pa trenutno nimam časa iskat linka.
Prilepim drugič
LP
dailaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Mango cheesecake brez peke