Malo za hec
ti pa me, tumpika, skozi spomneš na kak star vic. Gre pa takole:
Mlad policaj, po " obhodu terena " se vrne v pol. postajo. Komandir ga vpraša če je bilo kaj posebnega. Ne, odgovori, razen, da sem v parku srečal čisto nago žensko. In ti si je, seveda ignoriral. pripomne komandir. Seveda, odgovori mlad policaj, in to dvakrat.
ežoj
Osao Haso u policiju prijaviti Fatu da je iracki spijun. Pita policajac: kako si saznao? Cuo sam sinoc kad se derala: SADA ME HUSEINE! |
Dva okostnjaka pred pokopališčem zagledata parkiran avto in se navdušita, da bi zapeljala en krog. Prvi sede v avto, drugi pa nekam steče in se kmalu vrne z ogromnim nagrobnim spomenikom. Prvi ga vpraša: "Ja, kaj pa boš s to skalo???" Drugi: "Jaz ne grem nikamor brez dokumentov!!!"*
Rebeka
So bili trije pedri na nočnem prekooceanskem letu. Pa reče prvi: "Kaj, ko bi me vidva nabrisala?" "Si nor, bo kdo videl!" "Ma nobeden, saj vsi spijo." "Bo pa kdo slišal in se zbudil, verjetno je pa vsaj stevardesa budna!!" "Nobeden, bosta videla!" In začne klicati: "Bi lahko dobil kozarec vode!" In nič se ni zgodilo. "BI LAHKO DOBIL KOZAREC VODE, KER MI JE SLABO!!" In spet se ni nič zgodilo. "No vidiš, nobeden se ne zbudi, sedaj me pa kar po vrsti naguzita." Zgodaj zjutraj gre stevardesa po avionu in opazi starčka, ki se trese od mraza. "Gospod, vam je hladno?" "Ma, zebe me kot psa!" "Zakaj pa niste poklicali in prosii za odejo?" "Ha, je eden klical in prosil za vodo, pa so ga potem celo noč j...!!"
Rebeka
Tri žene igrale golf jednog lepog nedeljnog prepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Ode da je potraži i umesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku.
- Oslobodi me - reče žaba - i ispuniću ti 3 želje.
- Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš, tvoj muž će dobiti 10 puta bolje.
- Nemam ništa protiv - bila je zadovoljna žena.
- Ali, jesi li ti svesna - upozori je žaba - da će tvoj muž postati naj naj najlepši muškarac na svetu? Pravi Adonis. Sve će ga žene proganjati.
- Nema problema. Pa ja ću biti najlepša žena na svetu i on će videti samo mene!
- Ali to će od tvog muža učiniti deset puta bogatijim od tebe.
- To mi uopšte ne smeta, ono što je njegovo je i moje - odgovori žena.
- A šta je tvoja zadnja želja? - upita radoznala žaba.
- Želim dobiti LAGANI srčani udar!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Mandljevi piškoti

Tortilje s pivsko omako iz čokolade