Malo za hec

Pa še eden iz kulinaričnih krogov (ker vseh nisem pregledal, upam, da ga ni že kdo napisal, oziroma, da ga še niste slišali): V nedeljo po maši pri kosilu Ančka milo pogleda proti Franclnu in reče: "Jejžešna Fronc, kolk mi je pa dans toplo pri srcu." Pa jo Francl ošvrke s pogledom in reče: "Seveda, če ti je pa jošk v župu padu!" LP - MP
Moški, ne igrajte se z ženskim srcem, je samo eno! Igrajte se z joškami, sta dve. tumpika
Zupanja, dober poskus! tumpika
Pride Dolenjc nakresan iz gostilne in se takoj zaleti v mimoidočo žensko. Ta mu primaze eno okoli uh. On pa pravi začudeno: "Madonca, taku hitru pa nejsem še nkol domu pršu." tumpika
Policaj ustavi voznika in mu očita:"Vi pa niste privezani!" "Prvjezan res ne, ampak sm zato prbit!" tumpika
Današnji dan je prav za: http://www.nevtron.si/rnlinux/test/ aknelab
Neki moški je iskal pomoč v trgovini in je vprašal prodajalko, kje so tamponi. Ta mu razloži in moški jih gre iskat. Nato pride do blagajne s polnim velikim vozičkom vate in zavojem vrvice. Prodajalka ga začudeno gleda in vpraša, ali ni našel tamponov. Pa reče moški: "Včeraj sem poslal ženo po škatlico cigaret, pa mi je prinesla tobak in papirčke, ker je to veeeeliko ceneje. Pa sem si rekel, če moram jaz zvijat svoje, pa naj še ona zvija svoje."
Anamarija
Ata Gorenjec zjutraj oznani otrokom: "Kdor hoče zajtrk, ga dobi. Kdor ne jé, dobi evro." "Hočem evro!" so soglasni otroci. Opoldne pove ata Gorenjec: "Kdor hoče kosilo, naj ga jé. Kdor ga noče, dobi evro." "Hočem evro!" so enotni otroci. Zvečer ata Gorenjec razglasi: "Kdor hoče večerjo, plača dva evra." tumpika
A ste rešile test .Jaz sem si ga sprintala in rešila šele danes z pomočjo obeh hčerk. Še pri jedi smo ugibale in bilo je prav zabavno. Radi ijn lepo se imejte. ursa40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti