Malo za hec

Verjetno se boste čudili čemu toliko vicev, nadomeščam Rozancevo, dala mi je vsa pooblastila lp Anamarija
Ta prisrčen smeh ... http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&NR tumpika
Previdno pri pospravljanju kleti!!! Tole je razlog, da me včeraj ni bilo v službo: pospravljal sem klet ženinega dedka in našel dvanajst steklenic njegovega domačega žganja. Žena mi je naročila, naj jih zlijem stran, in tako sem se lotil tega neprijetnega opravila. Potegnil sem zamašek iz prve steklenice in vsebino zlil v korito, samo en kozarček pa sem natočil zase in ga izpil. Potem sem odprl drugo steklenico in naredil isto, spet sem popil le en kozarček. Zanimalo me je, ali se je stari zares spoznal na kuhanje žganja. Spoznal se je. Nato sem odmašil tretjo steklenico in jo izlil, a še prej sem spil en kozarček, seveda da bi preveril kvaliteto žganja. Bilo je odlično. Enako s četrto steklenico. Kozarček zase, drugo v korito. Potegnil sem steklenico z naslednjega zamaška, spil eno korito, ostalo pa zlil v kozarec. Potegnil sem korito z naslednjega kozarca in si nalil steklenico. Ko sem vse spraznil, sem z eno roko ustavil hišo, z drugo pa preštel steklenice, zamaške, korita in kozarce in jih naštel vsega skupaj 29. Prav trapasto sem se počutil, da nisem mogel gor po stopnicah, da bi ženi čestital, ker je njen ded kuhal tako odlično žganje, ampak to bom naredil takoj, ko bodo stopnice spet prišle mimo. AVA
Imala majka tri sina, jedan frizer, drugi baletan a treći isto peder. limonca26
Podobnosti s spremembami Kulinarike so nenamerne in zgolj slučajne : TEMA: Nadgradnja fanta v moža Vprašanje: Dragi Skrbnik programov, Lani sem nadgradila odličen program Fant 5.0 v Mož 1.0 in opazila, da je le-ta začel nepričakovano spreminjati že utečene plačilne module: omejuje rože in nakit, aplikacije, ki so v programu Fant 5.0 zelo uspešno delovali. Nadalje, program Mož 1.0 je izklopil kar nekaj pomembnih programov, kot na primer Romantika 9.9, toda naložil je neželjene programe kot na primer LigaSiMobil 5.0 in Košarka 3.0. Program Pogovor 8.0 sploh ne deluje več in HišnaOpravila 2.6 se je enostavno sesul. Poskušala sem rešiti probleme z zagonom Godrnjanje 5.3, a žal brez uspeha. Obupana. Odgovor: Draga Obupana, Zavedati se morate, da je Fant 5.0 zabavni paket, medtem ko je Mož1.0 operacijski - delovni sistem. Poskusite vnesti ukaz C:PA_SEM_MISLILA_DA_ME_LJUBIS in poženite Solze 6.2. Mož 1.0 bi moral potem avtomatično pognati aplikacije: Kriv_sem 3.0 in Rože 7.0. Toda pazite, prepogosta uporaba zgoraj navedenega ukaza povzroči v programu Mož 1.0 zagon Vedno_tiho 2.5, Večer_s_prijatelji 7.0 in Pivo 6.1. Pivo 6.1 je zelo neprijeten program, ki oblikuje GlasnoSmrčanje zvočne datoteke.Pod nobenim pogojem ne nalagajte programa Tašča 1.0 ali novega programa Fant. Te aplikacije ne podpirajo programa Mož 1.0 in ga bodo dokončno sesule. V celoti gledano, Mož 1.0 je odličen program, a ima omejen spomin in počasi obvladuje nove aplikacije. Zato razmislite o nakupu dodatne programske opreme, ki bo izboljšala njegove zmogljivosti. Osebno vam priporočam programsko opremo DobraHrana 3.0 in SeksiPerilo 5.3. Vaš Skrbnik programov Cila Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 18. nov 2006 14:05:45
V nedeljo popoldne se kmečko dekle in sosedov fant sprehajata. Prideta na livado,kjer se pasejo krave in ravno takrat je bik naskočil kravo. "Tudi jaz bi naredil kaj takega," je dejal fant. "Pa naredi, saj je krava vaša." lp Anamarija
Še enega sem našla, ta je doooooober Policaj se pozno ponoči vrne iz službe domov in da ne bi zbudil žene, se že v predsobi sleče v temi. Ko pa odpre vrata spalnice ga žena ustavi s prošnjo: " Skoči no, čez cesto, v lekarno in mi prinesi aspirine, grozno me boli glava." V temi se je oblekel in šel do apoteke. Lekarnar, znanec, ga je začudeno ogledoval in potem vprašal: " Od kdaj si pa ti poštar, saj si bil še pred eno uro policaj?" Anamarija
Mladoporočenca nekaj dni pred novim letom. "Dragi, bova šla kam ven na silvestrovanje, ali bova kar v posteljo?" "Pojdiva raje na zabavo," je dejal on, " postelja me tako utrudi." Anamarija
Spet nekaj o moških kroži Ne misli, da lahko obrneš moškega. Razen, če spi na boku. Kaj narediti, če gre tvoj zaročenec skozi vrata? Zapri jih! Če so poslali na luno enega moškega... Lahko bi poslali vse. Ne pustiti, da moški možgani pohajajo okrog... So premajhni, da bi bili sami tam zunaj. Naj ti prevladujejo mlajši. Tako ali tako ne dozorijo nikoli. Moški so vsi isti... Različne obraze imajo samo zato, da se razlikujejo. Definicija samski moški:Moški, ki je zamudil priložnost, da bi onesrečil žensko. Ženske niso tiste,ki naredijo moške bedake... V glavnem se držijo načela...naredi si sam! Edini način, da spraviš moškega do kakšnega dela je... Mu rečeš, da je prestar za take stvari. Ljubezen je slepa... Ampak zakon je izkušnja, katera ti odpre oči. Če hočeš zvezanega moškega... Ga poišči v psihiatrični bolnici. Otroci Izraela so tavali po puščavi 40 dni. Tudi v današnjih časih moški ne bo prosil za usmeritev. Če te vpraša, katere knjige so ti všeč... hranilne. tumpika
Duhovnik: "Kaj si storila, otrok moj?" Dekle: "Moškemu sem rekla kurbin sin." Duhovnik: "Zakaj pa si mu rekla kurbin sin?" Dekle: "Ker me je prijel za roko." Duhovnik: "Tako?" (in jo prime za roko) Dekle: "Da, oce." Duhovnik: "To ni razlog, da receš cloveku kurbin sin." Dekle: "Nato me je prijel za prsi." Duhovnik: "Tako?" (in jo prime za prsi) Dekle: "Da, oce." Duhovnik: "To ni razlog, da mu receš kurbin sin." Dekle: "Nato me je slekel." Duhovnik: "Tako?" (in jo slece) Dekle: "Da, oce." Duhovnik: "To ni razlog, da mu receš kurbin sin." Dekle: "Nato je zaril svojega saj veste kaj v mojo saj vestekje." Duhovnik: "Tako?" (in zarije svojega saj veste kaj v njeno saj veste kje) Dekle: "DA, OCE, DA, OCE, DA, OCE!!!" (cez nekaj minut) Duhovnik: "To ni razlog, da mu receš kurbin sin." Dekle: "Ampak oce, imel je AIDS!" Duhovnik: "Ta kurbin sin!!!" tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti