1.
Še mladoletna,toda odrasla hči,reče mami: "Vedno si mi govorila,da gre ljubezen skozi želodec,toda včeraj sva s Petrom odkrila novo pot!!!"
2.
Nekega dne je Janezek prišel ves moder v šolo.Ko ga je učiteljica vprašala,kaj se je zgodilo,ji je povedal: "Zvečer sem se ulegel na posteljo.Nato sta legla na posteljo še oče in mama.Začela sta seksati,nato pa me je oče vprašal: "Janezek,a spiš?" Jaz pa sem odgovoril,da ne.In očka me je pretepel."
Učiteljica je Janezku svetovala,naj prihodnjič,če ga bo oče vprašal,če spi,raje molči.
Naslednji dan je Janezek prišel v šolo s še več modricami in pojasnil učiteljici: "Očka in mamica sta legla v posteljo,očka me je vprašal,če spim,pa sem bil tiho.Nato je očka rekel: "Zlezi gor."Jaz pa sem ga vprašal: "Kam???"
3.
Študent,ki ni opravil izpita,je mami poslal telegram z naslednjo vsebino: "Nisem naredil izpita!Pripravi očeta!"
Mama mu je poslala odgovor: "Oče pripravljen! Pripravi se tudi ti!!!"
4.
Janezek se je po zvonenju šolskega zvonca potihem priplazil v razred,v katerem je že sedela učiteljica.
Ta ga je zagledala,ga prijela za ušesa in jezno rekla: "Zakaj pa vstopaš tako hinavsko v razred? Pojdi na hodnik in pridi v razred tako,kot se tvoj oče vrne iz službe."
Janezek je odšel na hodnik,dolgo ga ni bilo,nato pa so se vrata z ropotom odprla in Janezek je v rokah držal steklenico vina in se majal med klopmi,ter zavpil: "Kaj pa zijaš stara???"
andreja m