Ustavi policaj vzgojiteljico in jo vpraša:
"Gospa, a boste pihali?"
"Ja, ubožček, kje te pa buba?"

Rogljič Croque Madame
Ustavi policaj vzgojiteljico in jo vpraša:
"Gospa, a boste pihali?"
"Ja, ubožček, kje te pa buba?"
Pita sekretarica koleginicu u istoj firmi:
"Koliko ti je plata?"
"25.000.A tebi?"
"23.000 dinara.Ne znam zašto,kad radimo potpuno isti posao."
"Pa jel spavaš sa direktorom?"
"Naravno."
"Jel mu pušiš?"
"Da."
"A jel gutaš?"
"Da,naravno."
"E,pa to je onda odbitak za topli obrok."
andreja mPijanec se opoteče v cerkev in sede v spovednici na klop.Župnik čaka,da bo kaj rekel,a se nič ne zgodi.Zato nekajkrat diskretno zakašlja,vendar z druge strani ni nobenega odziva.Nazadnje potrka na predelno steno."Ne trkajte",pravi končno pijanec."Tudi na tej strani ni papirja."
andreja mKmet se odloči, da bo dal svinjo parit.
Kmet, ki je imel merjasca je živel na drugem koncu vasi, zato je dal svinjo v šajtrgo in gas.
Merjasec opravi, njegov lastnik kmeta olajša za 20 eurov in ga še opomni, naj zjutraj gleda, kaj dela svinja. Če rije po dvorišču je dobro, če pa pije vodo jo mora pripeljati ponovno.
Zjutraj kmet pogleda svinjo. Ta pije vodo. Kaj hoče, naloži jo v šajtrgo in zopet na konec vasi. Ponovi se naskok, znebi se spet 20 eurov in hajd domov. Drugi dan pogleda svinjo in glej hudiča, ta spet pije vodo. Ob preklinjanju se ponovi zgodba prejšnjih dveh dni.
Naslednji dan kmet, znerviran do kraja, reče ženi:
- Ej, poglej, kaj dela svinja? Če spet pije vodo jo bom zaklal.
Pogleda žena ven in reče - Ne pije!
On navdušeno - A rije po dvorišču?
Ne.
Ja kaj pa potem dela???
Nič, sedi v šajtrgi in čaka....
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Pride sin do očeta,pa ga vpraša:""Ata,kak sm jaz nastal?"
Foter odgovori:"Štorklja te je prinesla:"
Pravi sin:"Ata,ti si meni taki car,kaj vse si ti po*uku!!?"
andreja mZdravnik je poročil hčerko.Na svatbeni večerji je hotel imeti slavnostni govor in je iz žepa potegnil list,na katerega je govor napisal.Sprva mu je šlo vse gladko,potem pa se mu je začelo zatikati.Gostje so mislili,da ne more tako govoriti,ker je tako močno ganjen,toda zdravnik je po daljšem premoru dejal:"Oprostite,ne znam prebrati,kar sem napisal!"Potem je pogledal po omizju in vprašal:"Prosim,ali je med vami kakšen lekarnar,ki bi znal prebrati mojo pisavo?"
andreja mPrehitri šofer je brez ugovora policistu plačal denarno kazen. Ta mu je ponudil potrdilo o plačani kazni, voznik pa je dejal: "Le kaj mi bo ta listek?"
"Kar vzemite ga, se splača!" mu reče policist. "Ko jih zberete 10, boste za nagrado dobili kolo."
Blondinka na kantelabru javne razsvetljave zagleda listič: "Oddajamo stanovanje". Potrka na kantelaber, pa se nihče ne oglasi. Mimo pride policist in vpraša kaj dela. Pokaže oglas. Policist pogleda navzgor in reče: "Res čudno. Morali bi biti doma, saj imajo prižgano luč!"
![]()
| dayana je napisal/a: |
Prehitri šofer je brez ugovora policistu plačal denarno kazen. Ta mu je ponudil potrdilo o plačani kazni, voznik pa je dejal: "Le kaj mi bo ta listek?" "Kar vzemite ga, se splača!" mu reče policist. "Ko jih zberete 10, boste za nagrado dobili kolo."
|
![]()
![]()
![]()

Z ženo sva sedela v fini restavraciji, žena se je ozrla naokrog in pri bližnji mizi opazila prijetno opitega moškega.
Med večerjo pa je kar naprej pogledovala k temu gospodu.
Končno sem dejal: " Draga, opazil sem, da že kar nekaj časa pogleduješ tega moškega. Ali ga poznaš?"
"Ja," je odgovorila, "to je moj bivši in tako pije že odkar sem ga zapustila pred sedmimi leti."
Dejal sem:" Ta pa že dolgo praznuje!"
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Rižota brez filtra